fbpx

Het complete aanbod

Free Your Voice Method

Unlock de transformatie- en manifestatiekracht van je stem.

Dé methode waarin je alles gaat leren over je stem: van vrijuit (leren) zingen, tot manifesteren met je stem, tot zelfverzekerd uit je woorden kunnen komen, tot stembevrijding, tot klankheling, tot technisch goed kunnen zingen, tot fitness voor je lichaam, tot mindfulness, tot zingend of sprekend vrijuit op een podium staan en nog veel meer!

Dit is mijn unieke bewezen methode waarin je werkelijk ALLES leert over het goud van je stem wat beschikbaar is voor iedereen! Met gemak en plezier. Meer dan 35.000 mensen gingen je al voor.

Lekker Zingen

Jaarprogramma waarin je veel en lekker kunt zingen met een hartverwarmende zangcommunity.

Een fantastisch online programma waarin je je stem verbindt met de energie van je chakra’s en vrijuit gaat zingen en improviseren met je stem.

Thuis met de mooiste liederen en de kracht van je stem in de donkere dagen van advent het licht in jezelf ontsteken en een magisch Kerstfeest beleven.

Dé live workshop waarin lekker samen zingen en soundhealing bij elkaar komen. In een groep gelijkgestemden ga je heling ervaren met de kracht van je stem.

Voice Academy Klassiek

De online zangacademy waar je vaardig en vrijuit toegankelijk klassiek repertoire leert zingen!

Laagdrempelige 7-daagse online zangtraining waarin je de basistechnieken van klassiek zingen leert.

Unieke online masterclass waarin Margreet Honig haar expertise als zangcoach doorgeeft aan een nieuwe generatie.

Leer de 10 koralen van de Johannes Passion zingen en zing vanuit huis mee met dit meesterwerk van Bach.

Leer 9 koralen van het Weihnachsoratorium zingen en zing vanuit huis mee met een prachtige uitvoering van Bach’s kerstmuziek.

Voicehealing

Online jaarprogramma waarin je je stemkracht inzet om je af te stemmen op gezondheid en geluk. Met unieke Voice Formula, wetenschappelijke onderbouwing en praktische tools.

Mediteren met Mantra’s

Het nieuwe mediteren met de kracht van je stem en oer-Hollandse mantra’s.

Dé live workshop waarin lekker samen zingen en soundhealing bij elkaar komen. In een groep gelijkgestemden ga je heling ervaren met de kracht van je stem.

Een bundeltje downloadbare meditaties waarin je ontdekt hoe je stem de poort is naar licht en geluk in je leven.

Bevrijdend online programma voor de tijd tussen Kerst en Driekoningen waarin je afstemt op het ervaren van je bewustzijn van je authentieke zelf. Met 12 mantra’s en een prachtig creatieboek.

Magisch online programma voor de tijd tussen Kerst en Driekoningen waarin je afstemt op je verlangen voor het nieuwe jaar. Met 12 stemmeditaties en een prachtig creatieboek.

VoiceFlow

Alle online programma’s + VIP kortingen!

In dit all-inclusive online programma staan op elk moment van de dag alle programma’s van Zing als vanzelf tot je beschikking. Zo kun je elke dag, elke week en elke maand je eigen recept samenstellen en je stem als transformatieportaal naar jouw persoonlijke kracht, geluk en gezondheid ontdekken.

Alle nieuwe programma’s krijg je direct toegang toe zonder dat je daar extra voor betaalt. Ontdek alle rijkdom voor jouw stem en jou als mens + alle extra kortingen in VoiceFlow!

Voor Profs

Coachingsessie(s) op maat waarin je zangtechniek combineert met de energetica van een vrij lichaamsbewustzijn voor een krachtige performance on stage.

Met een groep gelijkgestemden verdiepen in de energetica van een vrij lichaamsbewustzijn voor een transformerende werking op je zingen en je leven.

Masterclasses op maat op conservatoria, bedrijven en andere professionele organisaties om stemkracht te verbinden met persoonlijke kracht.

Bert Live

Boek Bert als zanger voor jouw concert of nodig Bert uit om op je event je bezoekers een transformerende ervaring met de kracht van hun stem te geven.

Dé live workshop waarin lekker samen zingen en soundhealing bij elkaar komen. In een groep gelijkgestemden ga je heling ervaren met de kracht van je stem.

Happy Rituals

Een unieke kaartenset met kleine rituelen voor je stem om elke dag licht en liefde in je leven en in de wereld te brengen.