A-Mee-Zing 2022

A-Mee-Zing 2022

Live de magie van Samen Zingen beleven

Op 1 oktober gaat het gebeuren: na 2,5 jaar Samen online Zingen gaan we de deuren voor jullie openen bij het eerste fysieke live event van Zing als vanZelf: A-Mee-Zing 2022.

De ruimte van de prachtige Grote of Lebuinuskerk van Deventer gaat betoverd worden door alle mooie en unieke klanken van stemmen die samen zullen smelten tot één grandioze symfonie. Al die 100-en enthousiaste en gepassioneerde zangers die al zo vaak online samen hebben gezongen, gaan elkaar nu real live ontmoeten en SAMEN ZINGEN!

Ik kan niet wachten, dit is AMAZING!

Bekijk hier het introductiefilmpje waarin Bert vertelt over A-Mee-Zing 2022

Als we echt samen live gaan zingen

Samen zingen is het mooiste wat je kunt doen, het brengt een verbinding waarvoor geen woorden zijn. Iets wat dieptes in jezelf raakt en waarvan je het bestaan niet wist. Luiken van geluk en energie worden opengezet als je met zoveel mensen gaat zingen. Zingen is de taal van de ziel en de ziel is de plek waar onze verlangens ontstaan en vanwaar we onze levensenergie krijgen. Daarom word je van zingen ook zo heel en gelukkig.

Masterclasses

Toch zie ik vaak bij zangers, zowel individueel als in groepen, dat er geen echte verbinding is met hun gevoel en met elkaar. We zitten dan enorm in ons hoofd doordat we in ons zingen willen voldoen aan van alles en iedereen behalve aan onszelf en aan wat wij tot expressie willen brengen.

Ons lichaam en onze stem komen daardoor vast te zitten, de adem stroomt niet meer en we doen veel moeite voor ons zingen. Dit komt doordat we onszelf van alles opleggen in ons zingen en meestal niet alleen in ons zingen, maar ook in ons hele leven. We blokkeren onze emoties en het plezier en geluk wat zingen kan opleveren is verdwenen.

Maar onze stem wil juist ruimte, zodat dat we loslaten, gaan stromen! En daarom is het tijd voor een nieuw doel in ons zingen. Namelijk echte verbinding met onszelf, waar we enorm gelukkig van worden en waardoor we de magie van het leven gaan ervaren. Een echte, oprechte verbinding met andere zingende zielen. Want dat geeft zo’n enorme diepe vreugde, daar word je zielsgelukkig van. Dit gaan we beleven tijdens het live event A-Mee-Zing 2022!

In de Lebuinuskerk creëren we een plek waarin jij met jouw stem tot expressie kunt komen en we gezamenlijk een stemmensymfonie vormen die een verbinding brengt die je nog nooit eerder hebt ervaren.

Ik zing dolgraag mee op 1 oktober

Wat gaan we doen?

MAGISCHE MIDDAG

We hebben een middag- en avondprogramma gecreëerd met een heel gevarieerd aanbod. In de middag gaan we voor het eerst live met elkaar zingen, magisch! En natuurlijk doen we ook een warming up en ga ik je helemaal voorbereiden op het avondconcert. Daarnaast geef ik een (korte) coaching aan een zangeres die een bijzonder verhaal gaat delen. Samen verwonderen we ons over de helende kracht van zingen!

ONTMOET JE ZANGCOMMUNITY

Eindelijk is dan het moment daar dat we elkaar echt kunnen ontmoeten. Hoe gaaf is het als je al je medezangers die je kent uit de chat of met wie je alleen online hebt gezongen, nu in het echt ontmoet. Elke keer als ik afgelopen jaren iemand die online met mij meezingt in het echt ontmoette, voelde het altijd alsof we elkaar al kenden en moesten we vaak enorm lachen.

Tussen het middag- en avondprogramma is er een ruime pauze waarin je kunt eten en drinken en vooral ook ervaringen kunt uitwisselen en elkaar beter kunt leren kennen. Online zingen biedt ontzettend veel mogelijkheden, maar elkaar na zo’n lange tijd fysiek kunnen ontmoeten is toch wel echt een cadeau. Elkaar recht in de ogen aan kunnen kijken en het geluk kunnen delen van wat zingen ons allemaal brengt is uniek!

AMAZING AVOND

En dan het absolute hoogtepunt. 's Avonds, als alles super sfeervol is gemaakt en iedereen niet kan wachten om zijn stem te voegen in de grote zangcommunity die we samen hebben gecreëerd, dan wordt het echt feest.

's Avonds ga je samen met een aantal weergaloos goede artiesten genieten door mee te zingen met de mooiste liederen van Samen online Zingen. Maar dan real live, echt samen!

Een Samen online Zingen, maar dan fysiek live met een mega-koor dat de hele kerk vult.

We gaan heerlijk samen zingen, maar we gaan ook met een kerk vol mensen samen mediteren. Dat wordt echt bijzonder: met 500 mensen tegelijk mediteren en onze unieke klanken laten samensmelten tot één grote harmonie. Samen ervaren dat zingen ons leven veranderd en glans geeft! Dat wordt AMAZING!

Gasten

Wie doen er mee?
Hoe je wordt verrijkt.

Allereerst wordt de kerk gevuld door het A-Mee-Zing communitychoir: het grandioze koor bestaande uit alle zangers die zich aanmelden voor deze dag.

Gastartiesten: Bert van den Brink op piano en Jonas Pap op cello. Beide zijn dit enorm gepassioneerde en getalenteerde muzikanten. Als je zingt en door hen begeleid wordt, dan is het alsof je in een warm bad valt, heerlijk!

Zangeressen: Simone Gorter en Judith Godeke en natuurlijk zingt Bert zelf ook mee. Met deze unieke stemmen is het heerlijk zingen en word jij uitgenodigd om jouw unieke stem in z’n volle potentie te laten klinken. Dat wordt een onvergetelijke ervaring!

Meezingen met deze geweldige artiesten gaat je zingen vleugels geven en tilt je naar een compleet nieuw level.

Yes, dit wil ik niet missen
......
......

Wat krijg je?

Een onvergetelijke zangervaring met een community die zingt vanuit echte verbinding met zichzelf en elkaar.

Een rijk programma vol lessen over zingen en met ervaringen over de rijkdom van de stem

de liederen van te voren op video en bladmuziek zodat je jezelf goed kunt voorbereiden en op de dag zelf helemaal los kunt gaan. Van deze training kun je 6 maanden lang gebruik maken.

Een live meezingconcert met topartiesten zoals Bert van den Brink, Jonas Pap en Bert van de Wetering

Een gezellige dag waarbij ook ruimte is om al die gepassioneerde online zangers live te ontmoeten

Een bijzondere meditatie-ervaring met alle aanwezigen. Meer dan 500 mensen gaan hier gelijk mediteren en zingen. Een unieke combinatie en ervaring met zoveel mensen.

Bijzondere verhalen en ervaringen van zangers uit de community, die je laten zien wat zingen werkelijk brengt

Vertrouwen in je stem en lichaam om alles te laten stromen.

Het lef om je helemaal over te geven aan je stem en je innerlijke gevoelswereld

Een bezielende ervaring vol zanggeluk

En een verbinding die levensveranderend is!

Mediatatie
Magisch

Dit is magisch dit is A-Mee-Zing 2022!

Zing mee en beleef op 1 oktober in de prachtige Lebuinuskerk van Deventer een onvergetelijke ervaring.

Ticket voor zowel het MIDDAG- als AVONDPROGRAMMA van 197 voor slechts 77 euro (incl. warme maaltijd en drinken).
Het programma begint om 15.00 uur (14.15 uur deuren open) en duurt tot ongeveer 21.30 uur

Ik houd de prijs zo laag mogelijk omdat ik wil dat zoveel mogelijk mensen bij dit event aanwezig kunnen zijn. De inkomsten uit de tickets gebruik ik alleen voor de kosten van dit event.

In verband met de online training die je ter voorbereiding op het event krijgt en die bij je ticket hoort, kun je max. 1 ticket tegelijk bestellen.

Het is niet mogelijk om een ticket voor alleen de middag of voor alleen de avond te kopen. Je koopt een ticket voor het complete programma (je wilt ook niets missen).

Van 197 voor slechts:
77
Gaaf: ik zing mee
Bonus

BONUS MASTERCLASS MET BERT & BERT

Dan heb ik ook nog een bijzondere bonus voor je:

Op 19 september om 20.00 uur geef ik een Masterclass, samen met Bert van den Brink Dat wordt razend interessant.

In deze masterclass gaan we je voorbereiden op het event van 1 oktober en maak je alvast kennis met de geweldige muzikale talenten van Bert van den Brink. Bert van den Brink, bekend van de Allerzielenspecial en de Zomerspecial van 2021, is een begaafd jazzpianist, die in alle stijlen kan spelen en vooral ook prachtig kan improviseren. Als je in je zingen door Bert begeleid wordt, voel je je gedragen. Dat is echt heerlijk. Het zingen gaat dan als vanzelf 😉

Als je niet live aanwezig bent, kun je de masterclass op een later moment terugkijken. Je houdt 6 maanden lang beschikking over het videomateriaal van de masterclass.

Check! Ik meld me aan.
Artiesten

De muzikale artiesten

Bert van den Brink - Piano

Piano spelen is een kunst op zich. En stel je voor dat je niet kunt zien. Bert van de Brink in 1958 geboren in Geldrop, is een begenadigd (jazz)pianist en blind geboren. Hij begon met pianospelen als 5 jarig jongetje. Jaren later, in 1982, studeerde hij cum laude af als klassiek musicus aan het Utrechtse Conservatorium bij Herman Ulhorn.

Hoewel hij klassiek geschoold is, bleek zijn hart toch meer bij jazzmuziek te liggen. Deze speelstijl heeft Bert zichzelf aangeleerd. In 2007 won hij zelfs de VPRO/ Boy Edgar Prijs, een prijs voor jazz en geïmproviseerde muziek. Hij heeft het podium gedeeld met zowel nationale als internationale grootheden; Nat Adderley, Dee Dee Bridgewater, Cor Bakker en Louis van Dijk. En straks ook met ‘onze’ Bert.

Het is echt fantastisch dat Bert net als bij de Zomerspecial en Allerzielen ook dit live zangevent met ons mee wil vieren en we verheugen ons op zijn komst en geweldige pianospel.

Jonas Pap - Cello

Jonas is de verrassing van dit event. De passie voor muziek die doorklinkt in het spel van deze cellist heeft mogelijk te maken met de betekenis van muziek in zijn vroegste jeugd. Moeder en vader, beiden musici, hebben een enorme voorraad platen en cd's variërend van Bach, Mozart en Palestrina tot en met de Beatles, Coltrane en Ligeti. Vandaar dat Jonas ook graag balanceert tussen 'klassiek' en 'licht'.

Het optreden zit hem in het bloed. Nauwelijks kon hij de snaren in beweging krijgen of hij speelde al op diverse podia in Europa uiteenlopend van het Concertgebouw, oude kerken en kathedralen, onder de molen van de Moulin Rouge in Parijs en de Heineken music hall in Amsterdam. Ook is Jonas Pap regelmatig in studio's te vinden waar hij medewerking verleent bij de opname's van diverse cd's en dvd's. Op het laatste album van Epica 'We Will Take You With Us' kunnen we Jonas zowel 'heavy' als 'acoustic' bewonderen. Naast cd-opname's begeleidde Jonas verschillende 2-Metersessies van o.a. Feeler, Epica en Stone Sour. Als cellist speelde Jonas dit jaar met verschilende bands als Epica, a balladeer, Benjamin Winter, The Royal Dutch Disco Phylharmonic en kwam hij in verschillende studio's waaronder de wisseloord studio.

Het repeteren, spelen met muzikale vrienden, en het optreden zijn zijn lust en zijn leven. We zijn enorm blij dat Jonas zijn cello laat meezingen op 1 oktober tijdens A-Mee-Zing 2022

Simone Gorter - Sopraan

Het plezier in het zingen kreeg Simone al jong bij haar moeder op de koorschool Viva la Musica. Nu, 15 jaar later, zingt ze daar nog steeds mee met de oudste groep. Sinds een jaar heeft Simone zangles bij Bert. Naast zingen heeft Simone nog een grote liefde: paardrijden.

Echter in het zingen vindt ze haar ware passie en diepgang.

“Als ik met anderen of voor publiek zing voel ik de passie om mij heen en kan ik mij helemaal verdiepen in de muziek. Muziek maakt mij gelukkig, zonder muziek voelt het leven kaal en oppervlakkig.”

Sinds een jaar is Simone ook werkzaam in de nieuwe lesplaats van de koorschool, Zwolle. Haar passie is om de kinderen op een speelse manier te leren zingen, noten lezen en onbevangen hun lied te zingen.

Judith Godeke - Mezzo sopraan

Judith is al vroeg begonnen met zingen. Amper 8 jaar oud wordt ze lid van een kinderkoor en daar wordt al snel duidelijk dat Judith een solo niet uit de weg gaat. Op 18-jarige leeftijd verhuist Judith naar Groningen om daar een zangopleiding te volgen aan het Prins Claus Conservatorium. Vanaf dan zingt ze bij verschillende projectkoren en is solist bij vele koren en maakt ook al snel haar radio en tv-debuut. De laatste jaren werkt Judith mee aan allerlei projectkoren en is zij vaak te horen als soliste. Tevens heeft ze als solist aan CD-opnames van diverse koren meegewerkt. In 2018 leert Judith Bert kennen en wordt hij haar vaste zangcoach.

“Wat mij drijft in het zingen is het op een waanzinnige manier uiten van je gevoel. Je kunt het voor jezelf doen, maar je kan het ook delen met anderen. Dat is ook wat ik graag doe. Je kunt in je stem zoveel overbrengen. Elke emotie kun je gebruiken en als ik zing vergeet ik nagenoeg alles. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit talent heb gekregen heb!”

Judith en Simone zijn regelmatig te horen tijdens events van Zing als vanZelf zoals Samen online Zingen, Allerzielen, diverse Masterclasses en nu tijdens dit mega zangevent.

Bert van de Wetering - Bas bariton

Ik ben zanger en zangcoach en heb met mijn bedrijf Zing als vanZelf de afgelopen jaren wereldwijd online duizenden mensen bereikt met mijn livestreams, zanglessen en producties. Met mijn aanpak breng ik mensen van amateur tot professional in de kracht van hun zingen en dus van zichzelf. Ik zing ook heel graag zelf tijdens mijn events, bij Samen online Zingen en samen met muzikale vrienden bij andere projecten. Ik word enorm blij als ik mensen in de persoonlijke kracht van hun zingen kan zetten.

Naast mijn grote passie voor zingen houd ik enorm veel van mijn vrouw, onze 4 zonen, van reizen, zwemmen, lezen, in de natuur zijn en me laten inspireren door mensen die openminded denken en zichzelf, anderen en de wereld mooier willen maken vanuit hun passie.

Het is mijn droom dat A-Mee-Zing 2022 veel mensen mag bereiken die, door te gaan zingen, hun harten openen en zichzelf en de wereld om hen heen lichter en meer heel maken!

Ik zie er enorm naar uit om je te ontmoeten op 1 oktober in de prachtige Lebuinuskerk van Deventer.

Ik zing mee met dit gave event