A-Mee-Zing 2022

A-Mee-Zing 2022

Beleef de magie van samen zingen

A-Mee-Zing 2022... was een feest, een enorm groot feest!
A-Mee-Zing 2022... was de magie van samen zingen beleven.
A-Mee-Zing 2022... verandert levens.

1 oktober was een onvergetelijke dag. Vanaf het eerste moment voelde het als een groot cadeau om al die 400 zangers allemaal te mogen zien en horen. Samen al die mooie liederen te zingen.

Harten gaan open als je samen gaat zingen. Geluk is het resultaat van een diepe en heerlijke verbinding met jezelf en elkaar.

Zielsgeluk!

De klank en vibratie van al deze unieke stemmen in die prachtige Lebuinuskerk was echt een magisch geheel.
A Mee Zing

Ik geloof in de levensveranderende kracht van zingen.

A-Mee-Zing 2022 laat dat zien: Mensen worden fysiek en emotioneel gezond(er) door te gaan zingen.

Zo mooi om te zien hoe iedereen na een dag zingen, boordevol gelukstofjes, met een big smile, weer naar huis gaat. Een geweldige boost voor je hele systeem en voor de komende winterperiode.

Jose Wolbert zegt het prachtig in haar reactie op het event:

Zingend in slaap vallen, zingend weer opstaan en zingend de dagen door.. nog steeds. Wat een geluk, kracht en blijheid bracht deze dag.

Tijdens het event vertelde een vrouw mij dat haar longproblemen verdwenen waren sinds ze met mij zingt en dat ze met haar stem klanken en kleuren tevoorschijn tovert, die ze van zichzelf niet kende.

Dat is jouw unieke innerlijke rijkdom ontdekken en tot expressie brengen met je stem.

Dit gevoel is zo sterk dat je het niet voor jezelf kunt houden. Je chemiefabriek maakt zoveel gezonde en gelukkige stofjes aan dat ook jouw omgeving dit zal opmerken.

Je brengt jouw unieke zelf tot expressie en verspreid hiermee heel veel gelukkige en helende energie in de wereld om je heen.

Dat is de win-win situatie, het oneindige geluk van ZINGEN!

Wil jij dit geluk ook ervaren?

Zing thuis, op je eigen veilige plek, mee met dit prachtige concert en ontdek de rijkdom van jouw unieke stemgeluid!

Koop dan nu de opname van het avondconert van A-Mee-Zing 2022. Ga je heerlijk zingen!

Gasten

Wie doen er mee?
Hoe je wordt verrijkt.

Allereerst wordt de kerk gevuld door het A-Mee-Zing communitychoir: het grandioze koor bestaande uit de 400 zangers die aanwezig waren bij A-Mee-Zing 2022

Gastartiesten: Bert van den Brink op piano en Jonas Pap op cello. Beide zijn ze enorm gepassioneerde en getalenteerde muzikanten. Als je zingt en door hen begeleid wordt, dan is het alsof je in een warm bad valt, heerlijk! En hun improvisatie tijdens de meditatie is echt magisch.

Zangeressen: Simone Gorter en Judith Godeke en natuurlijk zingt Bert zelf ook mee. Met deze unieke stemmen is het heerlijk zingen en word jij uitgenodigd om jouw unieke stem in z’n volle potentie te laten klinken. Dat wordt een onvergetelijke ervaring!

Meezingen met deze geweldige artiesten gaat je zingen vleugels geven en tilt je naar een compleet nieuw level.

Wauw, ik zing graag met deze geweldige artiesten
......
......

Wat krijg je?

Een onvergetelijke zangervaring met een community die zingt vanuit echte verbinding met zichzelf en elkaar.

In je eigen veilige omgeving de kans om de unieke kracht en het geluk van jouw stem te ontdekken.

Een heel gevarieerd repertoire van 16 prachtige liederen. De bladmuziek wordt in beeld getoond.

het opgenomen meezingconcert van A-Mee-Zing 2022 met topartiesten zoals Bert van den Brink, Jonas Pap en Bert van de Wetering.

een bijzondere meditatie om jouw innerlijke rijkdom te ontdekken en tot expressie te brengen.

vertrouwen in je stem en lichaam om alles te laten stromen.

het lef om je helemaal over te geven aan je stem en je innerlijke gevoelswereld.

een bezielende ervaring vol zanggeluk.

en een verbinding die levensveranderend is!

Levenslang toegang tot de opname

Mediatatie
Magisch

Dit is magisch dit is A-Mee-Zing 2022!

Zing mee en beleef thuis de magische sfeer van dit avondconcert.

Van 47 voor slechts:
22
Gaaf: ik zing mee
Bonus

BONUS MASTERCLASS MET BERT & BERT

Dan heb ik ook nog een bijzondere bonus voor je:

In aanloop naar het event gaf ik samen met Bert van den Brink een masterclass. In deze masterclass krijg je een heerlijke warming up met fysieke oefeningen, ademoefeningen en klankoefeningen en we repeteren een groot deel van alle liederen. De begeleidingen van Bert van de Brink op piano zullen je enorm inspireren om met vrijheid te zingen.

Deze masterclass krijg je van mij als bonus erbij!

Check! Ik wil dit product bestellen.
Artiesten

De muzikale artiesten

Bert van den Brink - Piano

Piano spelen is een kunst op zich. En stel je voor dat je niet kunt zien. Bert van de Brink in 1958 geboren in Geldrop, is een begenadigd (jazz)pianist en blind geboren. Hij begon met pianospelen als 5 jarig jongetje. Jaren later, in 1982, studeerde hij cum laude af als klassiek musicus aan het Utrechtse Conservatorium bij Herman Ulhorn.

Hoewel hij klassiek geschoold is, bleek zijn hart toch meer bij jazzmuziek te liggen. Deze speelstijl heeft Bert zichzelf aangeleerd. In 2007 won hij zelfs de VPRO/ Boy Edgar Prijs, een prijs voor jazz en geïmproviseerde muziek. Hij heeft het podium gedeeld met zowel nationale als internationale grootheden; Nat Adderley, Dee Dee Bridgewater, Cor Bakker en Louis van Dijk. En straks ook met ‘onze’ Bert.

Het is echt fantastisch dat Bert net als bij de Zomerspecial en Allerzielen ook dit live zangevent met ons mee wil vieren en we verheugen ons op zijn komst en geweldige pianospel.

Jonas Pap - Cello

Jonas is de verrassing van dit event. De passie voor muziek die doorklinkt in het spel van deze cellist heeft mogelijk te maken met de betekenis van muziek in zijn vroegste jeugd. Moeder en vader, beiden musici, hebben een enorme voorraad platen en cd's variërend van Bach, Mozart en Palestrina tot en met de Beatles, Coltrane en Ligeti. Vandaar dat Jonas ook graag balanceert tussen 'klassiek' en 'licht'.

Het optreden zit hem in het bloed. Nauwelijks kon hij de snaren in beweging krijgen of hij speelde al op diverse podia in Europa uiteenlopend van het Concertgebouw, oude kerken en kathedralen, onder de molen van de Moulin Rouge in Parijs en de Heineken music hall in Amsterdam. Ook is Jonas Pap regelmatig in studio's te vinden waar hij medewerking verleent bij de opname's van diverse cd's en dvd's. Op het laatste album van Epica 'We Will Take You With Us' kunnen we Jonas zowel 'heavy' als 'acoustic' bewonderen. Naast cd-opname's begeleidde Jonas verschillende 2-Metersessies van o.a. Feeler, Epica en Stone Sour. Als cellist speelde Jonas dit jaar met verschilende bands als Epica, a balladeer, Benjamin Winter, The Royal Dutch Disco Phylharmonic en kwam hij in verschillende studio's waaronder de wisseloord studio.

Het repeteren, spelen met muzikale vrienden, en het optreden zijn zijn lust en zijn leven. We zijn enorm blij dat Jonas zijn cello laat meezingen op 1 oktober tijdens A-Mee-Zing 2022

Simone Gorter - Sopraan

Het plezier in het zingen kreeg Simone al jong bij haar moeder op de koorschool Viva la Musica. Nu, 15 jaar later, zingt ze daar nog steeds mee met de oudste groep. Sinds een jaar heeft Simone zangles bij Bert. Naast zingen heeft Simone nog een grote liefde: paardrijden.

Echter in het zingen vindt ze haar ware passie en diepgang.

“Als ik met anderen of voor publiek zing voel ik de passie om mij heen en kan ik mij helemaal verdiepen in de muziek. Muziek maakt mij gelukkig, zonder muziek voelt het leven kaal en oppervlakkig.”

Sinds een jaar is Simone ook werkzaam in de nieuwe lesplaats van de koorschool, Zwolle. Haar passie is om de kinderen op een speelse manier te leren zingen, noten lezen en onbevangen hun lied te zingen.

Judith Godeke - Mezzo sopraan

Judith is al vroeg begonnen met zingen. Amper 8 jaar oud wordt ze lid van een kinderkoor en daar wordt al snel duidelijk dat Judith een solo niet uit de weg gaat. Op 18-jarige leeftijd verhuist Judith naar Groningen om daar een zangopleiding te volgen aan het Prins Claus Conservatorium. Vanaf dan zingt ze bij verschillende projectkoren en is solist bij vele koren en maakt ook al snel haar radio en tv-debuut. De laatste jaren werkt Judith mee aan allerlei projectkoren en is zij vaak te horen als soliste. Tevens heeft ze als solist aan CD-opnames van diverse koren meegewerkt. In 2018 leert Judith Bert kennen en wordt hij haar vaste zangcoach.

“Wat mij drijft in het zingen is het op een waanzinnige manier uiten van je gevoel. Je kunt het voor jezelf doen, maar je kan het ook delen met anderen. Dat is ook wat ik graag doe. Je kunt in je stem zoveel overbrengen. Elke emotie kun je gebruiken en als ik zing vergeet ik nagenoeg alles. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit talent heb gekregen heb!”

Judith en Simone zijn regelmatig te horen tijdens events van Zing als vanZelf zoals Samen online Zingen, Allerzielen, diverse Masterclasses en nu tijdens dit mega zangevent.

Bert van de Wetering - Bas bariton

Ik ben zanger en zangcoach en heb met mijn bedrijf Zing als vanZelf de afgelopen jaren wereldwijd online duizenden mensen bereikt met mijn livestreams, zanglessen en producties. Met mijn aanpak breng ik mensen van amateur tot professional in de kracht van hun zingen en dus van zichzelf. Ik zing ook heel graag zelf tijdens mijn events, bij Samen online Zingen en samen met muzikale vrienden bij andere projecten. Ik word enorm blij als ik mensen in de persoonlijke kracht van hun zingen kan zetten.

Naast mijn grote passie voor zingen houd ik enorm veel van mijn vrouw, onze 4 zonen, van reizen, zwemmen, lezen, in de natuur zijn en me laten inspireren door mensen die openminded denken en zichzelf, anderen en de wereld mooier willen maken vanuit hun passie.

Het is mijn droom dat A-Mee-Zing 2022 veel mensen mag bereiken die, door te gaan zingen, hun harten openen en zichzelf en de wereld om hen heen lichter en meer heel maken!

Ik zing mee met dit prachtige avondconcert