Samen Zingen voor Vrede 🕊️

Samen Zingen voor Vrede 🕊️

aanmelden

📍21 oktober zongen zongen 470 mensen live mee in Academiehuis Grote Kerk Zwolle en nog eens 850 mensen zongen vanuit hun woonkamer mee.

Totaal ruim 1300 mensen zongen mee voor vrede.

En inmiddels is dit aantal opgelopen tot boven de 12000 mensen die meezingen met dit initiatief.

En jij kunt je stem voor vrede, heel relaxt vanuit je eigen huiskamer, toevoegen aan dit enorme Vredeskoor en meezingen met de prachtige opname van Samen Zingen voor Vrede!

 

Gaaf, ik wil graag meezingen met Samen Zingen voor Vrede

En al die mensen die meezingen in dit grote Vredeskoor ervaren een bijzondere verbinding tijdens het zingen, genieten van het zingen met elkaar en helpen mee om vibraties van vrede te verspreiden in de wereld.

Want in een tijd waarin de meest gruwelijke gebeurtenissen van het oorlogsgeweld op ons af komen en we zomaar meegesleurd kunnen worden in verdeeldheid, machteloosheid, boosheid, verdriet en wanhoop, is het belangrijk om ons met elkaar te verbinden.

👤 Mijn naam is Bert van de Wetering, eigenaar van Zing als vanZelf en initiatiefnemer van Samen Zingen voor Vrede. Ik zet mij in om mensen te verbinden met de kracht van hun stem en daarmee vrijheid en vaardigheid te creëren in hun zingen en meer gezondheid en geluk in hun leven.

In de afgelopen jaren heb ik tijdens de pandemie met 10 duizenden mensen over de hele wereld wekelijks online gezongen en gezien hoeveel impact zingen heeft op de gezondheid en het geluk van mensen in een tijd waarin er veel angst, ziekte, eenzaamheid, onrust en stress op mensen afkomt.

📻 Meerdere kranten, radio en tv-zenders (oa de Stentor, de Volkskrant, Radio 2 Spijkers met Koppen en TV - Tijd voor Max) hebben dit in deze tijd onder de aandacht gebracht.Want naast dat zingen zorgt voor een fijne verbinding met jezelf doordat je je emoties laat stromen, zorgt het ook voor vermindering van stress (hersengolven en zenuwstelsel komen in een ontspannen staat van zijn) en worden er veel gezonde stoffen aangemaakt.

❤️ Als je mensen live samenbrengt wordt dit effect en deze verbinding enorm versterkt. Het is zelfs bewezen dat harten van mensen die samen zingen in hetzelfde ritme gaan kloppen.

🕊️ Jezelf via zingen tot expressie brengen geeft vibraties van geluk, gezondheid en vrede in jezelf en in de wereld om je heen.


Gaaf, ik voeg mijn stem graag in dit Vredeskoor


Dat is wat jij kunt doen. In plaats van machteloos toekijken, heb je nu de kans om je stem te laten horen en samen een statement voor vrede te maken.

🕊️ Samen met mij en al die andere mensen die met hart en ziel zingen ga je prachtige liederen zingen over vrijheid, verbinding en vrede.
Er zingt een groot Vredeskoor van 470 zangers met je mee en we worden op piano begeleidt door de geweldige jazzpianist Bert van den Brink.

🗣️ Zangervaring is niet nodig, iedereen kan meedoen. De prachtige liederen over vrijheid, verbinding en vrede zijn gemakkelijk mee te zingen en je zult versteld staan van hoe fijn en krachtig het is om met zo’n grote groep mensen samen te zingen.

🔋 Na 90 minuten zit je vol energie en goede moed!

Want samen met jou en nog heel veel meer mensen wil ik een krachtig geluid van vrede de wereld in zingen. 

Blijf niet machteloos het nieuws lezen,
maar laat je stem horen!

Samen verbinden, Samen zingen voor Vrede!

Zing je mee?

🎟️ Meld je hieronder aan. Na je aanmelding krijg je de link naar de opname van Samen Zingen voor Vrede in je mail en kun je direct meezingen!

Meezingen is gratis (na afloop kun je een donatie doen voor de onkosten en voor de mensen die niet in vrede leven)

Aanmelden