Gratis video's Samen online Zingen

Gratis video's Samen online Zingen

Hey, heel gaaf dat je er bent, wij gaan heerlijk Samen online Zingen!

Je ziet hieronder verschillende gratis video's staan waarmee je heerlijk kunt zingen.

Voordat je gaat zingen is het goed om eerst een warming up te doen. Denk maar aan een sporter. Voor een optimale sportprestatie begin je met een goede warming up. Bij zingen is dat precies hetzelfde.

In de eerste video krijg je een warming up voor je lichaam en je stem. Door deze warming up maak je je lichaam wakker en laat je de adem en energie stromen. Het zingen gaat dan al veel meer vanzelf. Durf ook de klanken die ik maak mee te doen, het geeft je direct meer vrijheid!

Video 1: warming up

 

Dan heb ik nu een video met wat zangoefeningen voor je zodat je je stem ook helemaal hebt opgewarmd voordat je de liederen gaat zingen. Hoog en laag, alles komt voorbij en je krijgt goede zangtips. En let erop: het hoeft nog helemaal niet goed te gaan. Zingen is experimenteren!! Dus durf het ook lekker fout te doen, daar leer je van.

 

Video 2: zangoefeningen

 

Na de warming up en zangoefeningen is het hoog tijd om liederen te gaan zingen. Ik heb een aantal liederen in verschillende stijlen voor je klaar gezet.

.......

 

Video's met liederen

 

Hoe was het om te doen?
Word je er blij en gelukkig van?
Voel je al die geluksstofjes door je lichaam stromen?
Of komen er van allerlei emoties los?
Alles is goed. Zingen werkt op veel manieren bevrijdend.

Ik wil je van harte uitnodigen om eens mee te zingen met een livestream van Samen online Zingen. Samen met vele andere zangers vanover de hele wereld tegelijk vanuit huis met mij meezingen.
Niemand hoort je, maar jij gaat hierdoor je stem ontwikkelen en veel plezier krijgen in je zingen. Daarnaast brengt zingen je in je kracht en heeft het een positief en helend effect op je fysieke en mentale gezondheid. Door te znigen bouw je aan je persoonlijke ontwikkeling!

Info en aanmelden kan op: www.zingalsvanzelf.nl/evenementen

Heb je de smaak te pakken en wil je graag meer zingen, je stem verder ontwikkelen met goede zangoefeningen? Dan heb ik een mooie online training voor je:

Zingend door de Seizoenen

meer info