fbpx

Groepsworkshop

Wat zou het voor jou gaan betekenen als je je door de juiste technieken vrijuit en met gemak gaat zingen?

Veel zangers durven hun stem niet voluit te laten klinken en komen dus niet tot de expressie van hun gevoel waar ze zo naar verlangen. Ze missen de vrijheid, het lef en ook de vaardigheden om dit toe te laten in zichzelf. Dit komt omdat ze hun stem en instrument niet helemaal vertrouwen en zo ontnemen ze zich het plezier om echt van hun zingen te kunnen genieten.

Als ik ze na een aantal oefeningen en aanwijzingen wel vrij in hun adem en stem zie en vooral hoor, dan zie ik enorm veel plezier in hun ogen en gaan ze stralend en zingend de deur uit.

Maar vaak zie ik zangers
bij mij komen die:

De combi van de juiste oefeningen, vaardigheden en het LEF zorgen ervoor dat je in de vrijheid komt van je stem en je lichaam.

Dat voelt als een flow, een HEERLIJKE ENERGIE die je zingen compleet verandert.

Dit geeft jezelf als zingend mens zo'n enorm krachtige, positieve en gezonde energie waardoor je niet alleen veel beter gaat zingen maar ook een veel gelukkiger mens bent! Je kunt nu echt vanuit je hele lichaam en gevoel zingen en maakt daarmee niet alleen jezelf heel gelukkig, maar straalt dit ook uit naar mensen in je omgeving!
In mijn zangcoachings zie en hoor ik hoeveel meer zangplezier en vrijheid het geeft als je met de juiste vaardigheden en met lef zingt. En ik geloof dat iedereen daarin veel kan ontwikkelen, jong en oud, professional en amateur. Het gaat erom wat je wilt en wat je jezelf gunt!

Bekijk deze video

In mijn VOICE ACADEMY ga jij naar
een compleet nieuw level in je zingen

Als je mijn Voice Academy volgt:

Wat krijg je nog meer?

Heel veel heb ik in mijn zingen en lesgeven te danken aan mijn eigen zangcoach Margreet Honig. Zij is meer dan zangcoach alleen, zij coacht niet alleen de zanger, maar ook de mens achter de zanger. Margreet ontmoeten verandert je totale leven in positieve zin!

Door met Margreet te werken heb ik ontdekt hoe je echt met gemak en vrijuit leert zingen en met heel veel plezier!  

Als je eindelijk wilt weten hoe de stem werkt is deze training het perfecte instrument.

En het mooiste van alles?

Al dit materiaal breng ik in hapklare brokken bij je zodat je met gemak alles kunt volgen. 
Het enige wat je hoeft te doen is de video aanzetten en zingen maar! En natuurlijk de live coachings volgen, want die zijn echt te gek.

Ik vind namelijk niets leuker dan jou te helpen om in de kracht van je stem te komen, want daar word jij echt gelukkig van, dat weet ik zeker. En daarom help ik je en vertel ik je precies wat je per week kunt gaan doen om je zingen naar een compleet nieuw level te brengen!!

Als je eindelijk wilt weten hoe de stem werkt is deze training het perfecte instrument.

 

 

    Online zingen met Bert heeft:

  • meer dan 20.000 levens wereldwijd veranderd door de kracht van zingen
  • meer dan 7.500 mensen door een online training van Zing als vanZelf geholpen het oneindige geluk van hun zingen te ontdekken.
  • mensen geholpen in het herstellen van ziekten
  • mensen zingend uit hun depressie, somberheid en eenzaamheid gehaald

 

 

Bedenk eens wat dit voor jou gaat betekenen?

Voice Academy – 6 maanden lang toegang:

Nu voor slechts 277 euro, betaling kan in 1, 3 of zelfs 6 termijnen

 

 

En wil je op je gemak deze training volgen of gun je jezelf om hier een jaar over te doen?

Meld je dan aan voor:

Voice Academy – 12 maanden lang toegang:

Nu voor slechts 444 euro (40% extra korting t.o.v. een half jaar)
betaling kan in 1, 3, 6 of zelfs 12 termijnen

over bert

Bert van de Wetering

Bert is zanger en zangcoach en heeft met zijn bedrijf Zing als vanZelf de afgelopen jaren wereldwijd online duizenden mensen bereikt met zijn livestreams, zanglessen en producties.

Met zijn aanpak brengt hij mensen van amateur tot professional in de kracht van hun zingen en dus van zichzelf. Bert zingt heel graag zelf en wordt enorm blij als hij anderen door te gaan zingen in hun persoonlijke kracht kan zetten.

Naast zijn grote passie voor zingen houdt hij enorm veel van zijn vrouw en kinderen, van reizen, zwemmen, lezen, in de natuur zijn en zich laten inspireren door mensen die openminded denken en zichzelf, anderen en de wereld mooier willen maken vanuit hun passie.

Weten wat anderen zeggen over online zingen met Bert?

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier voor je.

Als je live aanwezig bent haal je er over het algemeen wel het meeste uit voor jezelf. Maar dit hoeft niet. Je kunt de opnames van de coachings ook later terugkijken.

Elke maand krijg je een nieuw lied en er staan ook al een heel aantal liederen in de online omgeving. Daarnaast heb je vast ook je eigen liederen die je graag zingt. Het is de bedoeling dat je alles wat je leert juist toepast op jouw favoriete liederen.

Je doet deze training in je eigen tijd en op je eigen tempo. Als je elke week 30 min. aan videomateriaal bekijkt in Zing met Lef, heb je na 6 maanden alle video’s gezien. Daarnaast heb je dan maandelijks nog een live coaching, leer je een nieuw lied en heb je nog al het bonusmateriaal. Het advies is om minimaal 1 – 2 uur per week te besteden aan de training, maar minder kan ook. Je spreidt het dan over een langere tijd uit. Natuurlijk is er ook materiaal genoeg om er meer dan 2 uur per week aanbesteden!

Ja, iedereen kan meedoen en hier veel van leren en vooral veel geluk door ervaren.

Ja, want ze zijn online. Als je een computer, laptop of telefoon hebt met internetverbinding kun je de coachings overal live volgen.

Je kunt altijd veel leren van deze online training en de coachings. Deze aanpak is juist voor iedereen leerzaam en bruikbaar. Beginnend zanger, gevorderd of professional. Het gaat je plezier, lef, vaardigheid en geluk geven in je zingen.