Zing als vanzelf

Samen verder zingen na kerst!

Zingen raakt, zorgt voor verbinding en brengt licht. Zeker tijdens de donkere dagen van de winter, nu we meer dan ooit op zoek zijn naar licht, liefde en warmte. Zeker in deze tijd moeten we goed voor elkaar en onszelf zorgen. Daar past lekker zingen natuurlijk ook bij. Het is mijn missie om met Zing als vanZelf het unieke stemgeluid van ieder individu tot klanken te laten komen in één grote verbindende harmonie van Licht en Liefde. Met deze golf van geluk versterken we elkaar en helen we de wereld.

Hulp bij het verder zingen na kerst

Omdat zingen helend werkt en omdat het belangrijk is om verbinding te maken met jezelf en elkaar, biedt Zing als vanZelf nu een combinatie van twee trainingen met korting aan! Twee verschillende soorten trainingen, om op verschillende manieren je zang en je instrument te ontwikkelen. En op verschillende manieren verbinding te maken met muziek en met jezelf. Zingend naar Kerst & Zingend door de Seizoenen.

Zingend naar kerst

In de training Zingend naar Kerst kon je kennis met het Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach. Een feest van verbinding, dat veel mensen van over de hele wereld geraakt heeft.

Heb jij die training gemist? Geen probleem! Jij hebt de kans om de negen koralen uit dit meesterwerk onder de knie te krijgen. Schaf deze training voor 6 januari nog aan.

In de training leer je de negen koralen in jouw eigen stemsoort zingen, oefen je met het vierstemmig zingen en leer je je eigen instrument beter ontwikkelen en kennen.

Zingend door de seizoenen

Hoe fijn is het om niet alleen met kerst, maar tijdens alle seizoenen te zingen? In de training Zingend door de Seizoenen krijg je 6 maanden lang toegang tot alle Samen Online Zingen livestreams uit 2020 en 2021.

Je krijgt praktische zangtechnieken en direct toepasbare zangtips mee om met meer plezier, gemak en zelfvertrouwen te zingen. De training is een mooie aanvulling op Zingend naar Kerst, zodat jij in 2022 volop verder zingen kan!

Kerst met Bach

Zingend door de Seizoenen geeft fijne repetities en ademhalingstraining, waardoor je zoveel "meer" energie krijgt.....een dikke 👍 Het geeft mij ook een extra boost voor mijn 2 andere koren waar ik zing

—Sake

Ik had nooit verwacht dat ik Bach zou zingen, ik was er helemaal niet bekend mee.

—Bianca

Combi deal

Ja, ik ben enthousiast en wil graag mijn stem op meerdere vlakken ontwikkelen en die verbinding voelen met mezelf en de muziek. Ik kies de Seizoenen én Bach.

Kosten € 99,-

Koop de combideal

Liever één van de trainingen aanschaffen?

Zingend naar kerst

Wil je graag het Weihnachtsoratorium van Bach leren zingen, maar heb je Zingend door de Seizoenen al gevolgd? Dat kan ook.

Kosten van € 75,- naar € 60,-

Koop deze training

Zingend door de Seizoenen

Ben jij meer geïnteresseerd in een training vol praktische zangoefeningen en direct toepasbare tips om je zangtechniek te verbeteren? Ga dan voor Zingend door de Seizoenen!

Kosten van € 250,- naar € 60,-

Koop deze training
combideal