Levensliederen

Levensliederen

Levensliederen zijn liederen die een verhaal vertellen.

Liederen die je op het lijf geschreven staan en waarmee jij helemaal jezelf kunt zijn. Het zingen van zulke liederen maakt je gelukkig in al je vezels.

Mirja's levenslied

Mirja laat met haar verhaal en haar zingen zien en horen wat de oneindige kracht en het geluk van zingen is, ook als je in je leven veel pijn hebt ervaren.


Deze beelden zijn opgenomen tijdens het live event 'A-Mee-Zing 2022'.

Geluk van zingen voor iedereen

Mirja's verhaal laat niet alleen zien hoe gelukkig en krachtig zij zelf wordt door het zingen, maar ook dat iedereen met zijn/haar unieke stem een bron van geluk tevoorschijn kan zingen.

Haar doel is om met haar zingen een kado uit te delen aan andere mensen. Om hen te bekrachtigen, te troosten, maar ook aan te moedigen om hun eigen levenslied te gaan zingen!

Afgelopen jaren hebben we duizenden reacties ontvangen waaruit blijkt hoeveel positieve impact zingen heeft op de mentale en fysieke gezondheid.

Of je het nu zoekt in het je dagelijks gezonder en gelukkiger voelen, of in het helen van diepere pijn en het verlichten van ziekte.

Zingen is levensveranderend voor mensen!

Met het delen van bijzondere verhalen en levensliederen verspreiden we het grote geluk van zingen verder in de wereld en stimuleren we de ontwikkeling van zingen als medicijn.


Online kerstprogramma 'Heel-Licht'.

Om je in de donkere dagen voor kerst te helpen dat licht en geluk te ervaren, heb ik een online programma gemaakt van 4 weken: 'Heel-Licht'.

Met dit online programma ga je de magie van zingen ervaren en een kerstmaand vol JOY beleven! Geschikt voor jong en oud, voor de gevorderde en beginnende zanger, want het gaat om het geluk wat jij beleeft met jouw unieke stem!

Ga naar www.heel-licht.nl om te ontdekken wat dit allemaal voor jou kan betekenen.