fbpx

Lied 5

Welkom! 

Je hebt een maand lang prachtige liederen gezongen, fijne en effectieve zang- en opwarmoefeningen gedaan en een heerlijke meditatie.

Hopelijk heb je met al deze oefeningen en liederen de kracht van je stem ontdekt, een klein beetje gevoeld of de mogelijkheden ervan geroken.

Vandaag krijg je als laatste lied een prachtig nederlands lied: Herinnering. Dit lied zing ik samen met de prachtige stemmen van de zangers van koorschool Viva la Musica en aan de piano is Bert van den Brink weer te vinden. Dat wordt genieten!

Wat een feest om samen met al deze begaafde en gepassioneerde muzikanten muziek te maken. Met hen te zingen in de prachtige akoestiek van de Grote Kerk in Steenwijk. En nu kun jij heerlijk meezingen.

Herinnering is de nederlandse versie van Memory uit musical the Cats.
Omdat de tekst in het nederlands is, kun je heel sterk de beleving van de tekst ervaren. Laat je meenemen door de melodie die heerlijk zingt en volg de stem van je dromen. 

Dat gun ik je! En dat hoeft niet op te houden na deze maand vol geluk voor je stem.

Want in mijn jaarprogramma Samen online Zingen kun je elk moment van de dag genieten van meer dan 150 verschillende liederen, heerlijke warming ups, goede zangoefeningen en verdiepende meditaties. 

En je kunt elke zaterdag om 10 uur samen zingen met allemaal mensen die samen genieten van het geluk van zingen!


Van harte welkom in deze heerlijke zangcommunity!
Ps. onderstaande opname komt uit de Allerzielenspecial. Het complete concert hiervan komt voor je beschikbaar als je je aanmeldt voor het jaarprogramma Samen online Zingen.


Zing lekker!

Video: Herinnering – A.L. Webber (mmv koorschool Viva la Musica en Bert van den Brink op piano)

Om de bladmuziek goed te kunnen lezen zet je de video rechtsonder op maximaal.