Meesterlijke Masterclass Zing met Hart en Ziel

Meesterlijke Masterclass Zing met Hart en Ziel

🎢 Meesterlijke Masterclass: Zing met Hart en Ziel 🎢

Verrijk je zangpassie met de ultieme online ervaring! 🎀🌟

Ontdek de rijke wereld van de stem tijdens de unieke masterclass "Zing met Hart en Ziel." Hier bundelen we de krachten van ervaring en vernieuwing, waarbij de wereldwijd geprezen en bekende zangcoach Margreet Honig, haar kennis en inzichten deelt met Bert van de Wetering, die tijdens deze masterclass de zangers Eske Tibben en Twan van der Wolde gaat coachen.


Samen begeven ze zich op een reis van groei en ontwikkeling in het lesgeven, terwijl ze een nieuwe dimensie toevoegen aan vocale kunst. Kortom: dit belooft ontzettend leerzaam te worden. 

Gaaf, ik meld me aan voor deze masterclass


πŸ’‘ Waarom mag je dit niet missen? πŸ’‘

🎢 Voor Zangers (Amateur of Pro):

Laat je betoveren door de magie van Margreet Honig's wijsheid. Ontdek een nieuwe passie en kracht in je eigen zangkunst. Leer hoe je je stem volledig vrij en vol overgave kunt laten stromen, terwijl je wordt geïnspireerd door de schitterende stemmen van Eske, Twan en begeleidt aan de piano door Daan Boertien.

 

🎀 Voor Zangcoaches:

Margreet Honig, met ruim 40 jaar ervaring, coacht Bert van de Wetering in de kunst van het lesgeven. Ontdek de diepgaande vaardigheden die essentieel zijn voor het begeleiden van vocaal talent. Verwerf kostbare inzichten en expertise die je transformeren tot een betere en zelfverzekerde zangcoach.

 

🌟 Beleef Margreet Honig's Unieke Wijsheid:

Deze masterclass omarmt de grensverleggende samenwerking tussen twee mensen die een enorme passie voor het zingen delen. Margreet's ongeëvenaarde kennis en ervaring wordt gedeeld met een nieuwe generatie zangcoaches, terwijl Bert van de Wetering wordt geïnspireerd om nog dieper te gaan in de kunst van het lesgeven.

 

 

πŸŽ™οΈ Exclusieve Q&A:

Na de meesterlijke sessie is er een unieke kans voor zangprofessionals en docenten om hun nieuwsgierigheid tevreden te stellen. Stel je vragen rechtstreeks aan Margreet Honig en verrijk je kennis over de magie van de stem. En iedereen kan aanwezig zijn bij deze Q&A (vraag- en antwoord sessie).

 

πŸ—“οΈ Datum en Tijd:

Zondag 10 september, van 14.00 tot 16.15 uur. Een onvergetelijke middag vol inspiratie en inzicht.

 

πŸ’° Investering in je Groei:

Als student krijg je 50% korting en betaal je slechts 7,50 euro in plaats van 15 euro om deel te nemen aan deze waardevolle reis. De opname van de masterclass en Q&A blijft beschikbaar voor jou om op elk moment op terug te komen.

 

🌐 Waar dan ook, Altijd bij Jou:

Deze virtuele belevenis is toegankelijk via internet op je computer, laptop, tablet of telefoon. Leer en geniet waar jij je het meest op je gemak voelt.

Dompel jezelf onder in de wereld van vocale kunst, begeleiding en ontdekking. 

 

Meld je aan voor "Zing met Hart en Ziel" en maak deel uit van een onvergetelijk muzikaal hoofdstuk.

 

Wacht niet! Reserveer nu je plek voor deze meesterlijke ervaring. 🎢🌟


Yes, ik meld me aan voor deze masterclass!