Gratis ONLINE zangles - zaterdag 18 april 10-11.30 uur
Design
18 maart 2020

Gratis ONLINE zangles - zaterdag 18 april 10-11.30 uur

 

Aanmelden voor GRATIS ONLINE ZANGLES zaterdag 18 april 10-11.30 uur:

klik hier 

(nadat je je aangemeld hebt krijg je een bevestigingsmail van Zoom,
kijk even in je spam als de mail niet in 'postvak in' komt)

(Stille zaterdag 11 april was er live stream Zingen tegen de Eenzaamheid en voor Verbinding. Je kunt dit terugluisteren op: www.zingalsvanzelf.nl/livestream)

Zaterdag mocht ik mijn PASSIE delen met 850 zangers in mijn online zangles. Heel bijzonder, wat een verbinding, echt AMA-ZING!!๐Ÿ˜Š

Verbinding door met elkaar online te gaan zingen, gewoon te gaan zingen. Ruimte voor onszelf, voor ontspanning en loslaten, voor vrolijkheid en ontroering en ook was er troost, kracht in eenzaamheid en heel veel positieve energie voor elkaar!  Ja we hebben elkaar toegezongen, dat was ontroerend en super krachtig. Samen zingen we ons sterk!! Dat is zo mooi.

Ik ben dankbaar om te zien hoeveel dit voor ons allemaal betekent, ZINGEN!

En daarom organiseer ik zaterdagmorgen 18 april van 10 – 11.30 uur opnieuw een:

                GRATIS ONLINE ZANGLES (willen jullie het weer delen?๐Ÿ˜Šโ˜€๏ธ๐Ÿ˜ƒโ˜€๏ธ) 

…..op de social media en ook daarbuiten, want dat heeft veel mensen bij deze online zangles gebracht, dankjewel daarvoor!
Hoe meer mensen gaan zingen, hoe beter we het Corona-virus bestrijden!!
Het geeft gezonde energie, we kunnen emotie loslaten, komen beter in ons lichaam en daar worden we gezonder van!! Het geeft ons plezier, levenskwaliteit!

500 mensen waren afgelopen zaterdag aanwezig en nog meer hadden mee willen doen. Ik ga ervoor om komende zaterdag 1000 mensen de gelegenheid te geven om mee te zingen! En dit kan omdat mensen spontaan aanbieden om te willen doneren voor deze les, over verbinding gesproken, heel bijzonder!! 

Wil je je aanmelden voor as zaterdag?: klik hier  (als je een computer of telefoon hebt met internet kun je meedoen, zo simpel is het!!)

Iedereen kan meedoen, jong en oud, beginner en gevorderd.
We gaan heerlijk met je lichaam, je instrument aan de slag zodat je alles even loslaat en weer lekker in je lichaam komt.
En natuurlijk gaan we ZINGEN, in 90 minuten heb je een flinke boost aan gezonde energie te pakken!! En ik vertel je hoe je dit zelf kunt gaan continueren.
Een leuke interactieve les met gelegenheid voor vragen. Daarnaast leg ik je ook wat uit over het zingen, over zangtechniek, maar ik wil vooral veel DOEN met je, want dat is nu zo belangrijk.

Doe je mee? Gun jij jezelf dit cadeau voor lichaam en geest!!

Wanneer? zaterdag 18 april om van 10 – 11.30 uur.

Hoe? Heel simpel meld je aan via de volgende link en let er niet op dat er bij staat ‘Amsterdam’, dat is alleen maar voor de tijdzone. En de aanmelding is in het engels, vul gewoon je voor en achternaam in en 2x je emailadres, de zangles is in het nederlands ;-) en je kunt gewoon thuisblijven. Simpel, veilig en leuk, effectief!!

Nogmaals de aanmeldklink voor 18 april: klik hier 

KOM je LEKKER meeZINGEN?

Graag tot zaterdag!

BERT

 

 

Deel dit artikel:
TwitterFacebookLinked In

Ander nieuws

blog.5.image

Nieuwe Online training: ZING met LEF

Online zangtraining: Zing met Lef In deze training: ga je jouw unieke klank ontdekken en zingen ga je ruimte (meer resonans) in je instrument en in je klank creรซren leer je gezonde techniek voor een v...

Lees verder
Icon