Sponsoractie Kerst met Bach

Sponsoractie Kerst met Bach

Bert van de Wetering
Bert van de Wetering
Deel:
  • ...
  • ...
  • ...

“Als mensen samen zingen ontstaat er saamhorigheid en verbinding doordat ze endorfine en oxytocine aanmaken. Endorfinen zorgen voor een gevoel van geluk. Oxytocinen zorgen voor verbinding en afname van stress en angst. Daarnaast geeft samen zingen energie en is het een boost voor onze immuunsystemen.”

 

Licht verspreiden met Kerst. Help jij mee?

In deze donkere dagen voor kerst willen we een golf van Geluk, Vrede, Licht, Warmte, Gezondheid, Verbinding en Liefde verspreiden in Nederland en ver daarbuiten door met duizenden mensen samen te gaan (genieten van) ZINGEN in het grootste online koor aller tijden!!

Het is onze missie om met Zing als vanZelf het unieke stemgeluid van ieder individu tot klinken te laten komen in één grote verbindende harmonie van Licht en Liefde. Met deze golf van geluk versterken we elkaar en helen we de wereld. En daarom zijn we op zoek naar de verbinding met jou, want we hebben jou nodig in deze missie! 

Wij weten dat het online koor van duizenden stemmen en duizenden luisterende harten vele huizen, eenzamen, zieken, ziekenhuizen, verzorgingshuizen zal verlichten en blij maken. Want dit doen we elke week. In de afgelopen 1,5 jaar hebben we wekelijks een stream ‘Samen online Zingen’ in de wereld gezet met gemiddeld 5.000 deelnemers. Daarnaast bijzondere streams met Pasen: de Johannes Passion, met midzomer en Allerzielen met 17.000 kijkers per keer. Het online zingen helpt bij de genezing van Covid en andere ziekten, het wegnemen van eenzaamheid en het vergroten van persoonlijk geluk door te gaan ZINGEN!

Om zelf een indruk te krijgen van wat we doen:

 

Op 23 december 2021 om is de grote finale van ons project Kerst met Bach. Om 20 uur kun je dan kijken en meezingen met de livestream van het Weihnachstoratorium van Bach.

En jij bent van harte uitgenodigd om daarbij te zijn en mee te zingen of mee te luisteren.

Meer info vind je op: https://zingalsvanzelf.nl/livestream

 

Het online koor bestaat nu uit ruim duizend zangers maar het is onze passie om nog veel meer mensen te bereiken die zich aan willen sluiten om deze golf van geluk te verspreiden. Help je mee?

Hoe?
1. Door sponsoractie te verspreiden onder je vrienden, familie, bekenden, koorgenoten, dorpsgenoten, stadsgenoten… én naar bedrijven bij jou in de buurt! (kopieer deze url en stuur het door via Whatsapp of mail: https://zingalsvanzelf.nl/nieuws/sponsoractie-kerst-met-bach)
2. Door dit project financieel te steunen.

 

Want we zijn ook op zoek naar mensen en bedrijven die onze missie en dit initiatief financieel willen ondersteunen. Zing als vanZelf is een professioneel bedrijf dat muzikale producties van hoog niveau bereikbaar maakt voor duizenden mensen in binnen- en buitenland. Dit brengt echter ook hoge kosten met zich mee. Door de huidige maatregelen rondom Covid-19 hebben we de huidige kerstproductie moeten aanpassen. Ik heb het lef gehad om ondanks alle maatregelen de productie aan te passen, omdat ik het belangrijk vind dat we blijven verbinden en samen licht verspreiden, juist in deze dagen.  Alle aanpassingen hebben echter wel tot gevolg dat de begroting van deze productie onder druk staat.

 

Daarom mijn oproep:
Wil jij (als bedrijf) meehelpen aan het succes van dit project door financieel te ondersteunen en een explosie van Licht in deze wereld te verspreiden? In ruil daarvoor plaatsen we je naam of het logo van je bedrijf in het voor/na-programma van onze stream. Zo maken we er een echte win-win-situatie van. Onze bijzondere streams worden namelijk 17.000 keer bekeken! Met jouw financiële bijdrage help je mee om licht te verspreiden en je zet tegelijk jezelf of je eigen bedrijf in de schijnwerper bij een heel groot publiek. Dat is fantastisch toch?!!

 

En om nog meer geluk te verspreiden geven we zelf de eerste aanzet met onze WINACTIE:

  1. Het bedrijf wat het meeste geld schenkt krijgt een unieke en op maat gemaakte live-training gericht op teambuilding, op verbinding en op de magische mogelijkheden van elke stem in je bedrijf.
  2. De persoon die het meeste geld geeft, krijgt een gratis zangcoaching van mij.
  3. De persoon die de meeste sponsors aanlevert krijgt ook een gratis zangcoaching van mij.

    En als klap op de vuurpijl en omdat ook veel mensen uit onze trouwe volgers afgelopen dagen hebben gedoneerd:
  4. Onder alle donateurs wordt nog één persoon getrokken voor een gratis zangcoaching

Mail je naam of logo voor 20 december naar sponsor@zingalsvanzelf.nl
Om de winactie tot een succes te maken vermeld je daarbij het bedrag en de naam + het emailadres van wie je deze mail hebt ontvangen.

Het bedrag kun je overmaken via https://zingalsvanzelf.nl/doneren
of op rekening: NL 65 INGB 0009 6506 41 tnv Atelier Zang en Zin
(Zing als vanZelf is onderdeel van VOF Atelier Zang & Zin)


Namens het hele team van Zing als vanZelf én namens ALLE mensen in binnen- en buitenland die via dit project een golf van geluk/licht ontvangen:

BEDANKT!!!

TOT ZIENS EN ZINGS OP DE 23E!

Dankbare groet,

Bert

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.