Zomerspecial Samen online Zingen

Zomerspecial Samen online Zingen

Bert van de Wetering
Bert van de Wetering
Deel:
  • ...
  • ...
  • ...

Meer dan een jaar lang hebben we samen online gezongen. Hoogste tijd om dit te vieren. Met de Zomerspecial Samen online Zingen op zaterdagavond 26 juni van 19:30 tot 21:00 uur, live vanuit Odeon, ga je de mooiste liederen zingen van Samen online Zingen en hoor je bijzondere verhalen en reacties van deelnemers die afgelopen jaar hebben meegezongen.

 

 

AANMELDEN ZOMERSPECIAL

 

Over Bert en Samen online Zingen
Bert; de man van onder andere Samen online Zingen en bedenker van de eerste editie van de Zomerspecial. Maar wie is Bert eigenlijk nog meer? Bert is ook de man van Tineke en vader van 4 jongens, waarvan de oudste de puberleeftijd heeft en de jongste nog maar een dreumes is. Bert omschrijft zijn gezin als “Heel dynamisch, maar vooral ook heel erg leuk!”. Oh…en Bert is trouwens 41 jaren jong.

De liefde voor muziek zit er al vanaf jongs af aan in. Als klein jochie speelde ik orgel en als puber speelde ik 's zondags in de kerk. Mensen laten zingen vond ik altijd al mooi. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten zingen, omdat het je leven echt kan veranderen.
In corona-tijd wilde ik ook blijven zingen met mensen en was ik al online bezig. 1+1=Samen online Zingen. Al meer dan een jaar zingen we elke zaterdag online; apart maar toch ook samen. Echt prachtig! Dat vind niet alleen ik, maar ook tal van deelnemers worden echt blij en gelukkig van.

 

 

Meer informatie over de zomerspecial?

KLIK HIER

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.