Zing als vanzelf

Voice Academy - 6 maanden

Bestel


Wat zou het voor jou gaan betekenen als je je door de

juiste technieken vrijuit en met gemak gaat 
zingen?

Veel zangers durven hun stem niet voluit te laten klinken en komen dus niet tot de expressie van hun gevoel waar ze zo naar verlangen. Ze missen de vrijheid, het lef en ook de vaardigheden om dit toe te laten in zichzelf. Dit komt omdat ze hun stem en instrument niet helemaal vertrouwen en zo ontnemen ze zich het plezier om echt van hun zingen te kunnen genieten.

Als ik ze na een aantal oefeningen en aanwijzingen wel vrij in hun adem en stem zie en vooral hoor, dan zie ik enorm veel plezier in hun ogen en gaan ze stralend en zingend de deur uit.

Maar vaak zie ik zangers bij mij komen die:

 • stemproblemen krijgen als ze te lang of hoog moeten zingen
 • het steeds maar perfect willen doen, wat enorm tegenwerkt
 • te vast in hun adem zitten en het niet kunnen laten stromen
 • stijfheid ontwikkelen in hun lichaam
 • teveel spanning en druk op hun stem krijgen
 • te weinig ademsteun hebben om een mooie lijn te zingen
 • daardoor niet echt vrijheid en plezier in hun zingen hebben.

De combi van de juiste oefeningen, vaardigheden en het LEF zorgen ervoor dat je in de vrijheid komt van je stem en je lichaam. Dat voelt als een flow, een HEERLIJKE ENERGIE die je zingen compleet verandert.

 • je leert op een ruim en vrij ademgevoel te komen waardoor je echt ontdekt wat ademsteun en ademstroom is.
 • je gaat met gemak zingen
 • je voelt de vrijheid om jouw unieke stemgeluid tot expressie te brengen
 • je durft je gevoel te laten stromen, want je komt thuis bij jezelf.
 • je voelt je vrij in je zingen en kunt langere tijd hoog of juist laag zingen zonder stemproblemen.
 • Je ontdekt jouw potentie en unieke zangstem: jouw zanggeluk!


Dit geeft jezelf als zingend mens zo'n enorm krachtige, positieve en gezonde energie waardoor je niet alleen veel beter gaat zingen maar ook een veel gelukkiger mens bent! Je kunt nu echt vanuit je hele lichaam en gevoel zingen en maakt daarmee niet alleen jezelf heel gelukkig, maar straalt dit ook uit naar mensen in je omgeving!

In mijn zangcoachings zie en hoor ik hoeveel meer zangplezier en vrijheid het geeft als je met de juiste vaardigheden en met lef zingt. En ik geloof dat iedereen daarin veel kan ontwikkelen, jong en oud, professional en amateur. Het gaat erom wat je wilt en wat je jezelf gunt!

 

 

In mijn VOICE ACADEMY ga jij naar
een compleet nieuw level in je zingen.


Als je de Voice Academy volgt:

✅ krijg je 6 maanden lang wekelijks 3 lessen van 30 minuten (totaal 72 lessen => 12 per maand) met mijn beste oefeningen voor zang- en ademtechniek, heerlijke warming ups en prachtige liederen. Deze kun je volledig in je eigen tijd doen. 

krijg je maandelijkse een online coaching (live) van mij + de opnames hiervan: tijdens deze groepscoachings kun je al je vragen stellen en ga je dat wat je hebt geleerd verdiepen en nog beter begrijpen, ervaren en toepassen. Ik zal je tijdens deze coachings meenemen naar een nieuw level in je zingen en hij deelt zijn nieuwste inzichten met je.

✅ krijg je maandelijks een nieuw lied met bladmuziek, oefenvideo en meezingversie in jouw stemsoort zodat je de liederen thuis solo kunt zingen met begeleiding van een professionele pianist.

Wat krijg je nog meer?

Toegang tot de Facebookgroep exclusief voor deelnemers van de Voice Academy - GRATIS

Opnames van 3 masterclasses die Bert geeft aan jonge professionals - GRATIS

 12 liederen met oefenvideo’s, bladmuziek en meezingversies in jouw stemsoort zodat je zelf solo zingt met begeleiding van een professionele pianist - GRATIS

 12 opnames van coachings  
- GRATIS

Zangcoaching van Margreet Honig aan Bert + interview met Margreet
- GRATIS

Heel veel heb ik in mijn zingen en lesgeven te danken aan mijn eigen zangcoach Margreet Honig. Zij is meer dan zangcoach alleen, zij coacht niet alleen de zanger, maar ook de mens achter de zanger. Margreet ontmoeten verandert je totale leven in positieve zin!

Door met Margreet te werken heb ik ontdekt hoe je echt met gemak en vrijuit leert zingen en met heel veel plezier!  

Als je eindelijk wilt weten hoe de stem werkt is deze training het perfecte instrument.


En het mooiste van alles?

✅ Al dit materiaal breng ik in hapklare brokken bij je zodat je met gemak alles kunt volgen. Het enige wat je hoeft te doen is de video aanzetten en zingen maar! En natuurlijk de live coachings volgen, want die zijn echt te gek.

✅ Ik vind namelijk niets leuker dan jou te helpen om in de kracht van je stem te komen, want daar word jij echt gelukkig van, dat weet ik zeker. En daarom help ik je en vertel ik je precies wat je per week kunt gaan doen om je zingen naar een compleet nieuw level te brengen!!

Als je eindelijk wilt weten hoe de stem werkt is deze training het perfecte instrument.

Bedenk eens wat dit voor jou gaat betekenen?


Voice Academy: 6 maanden toegang: 

Nu voor slechts 299 euro
betaling kan in 1,3 of 6 termijnen

 

Klik hier om je aan te melden


En wil je op je gemak deze training volgen of gun je jezelf om hier een jaar over te doen?
Meld je dan aan voor:

Voice Academy: 12 maanden toegang: 

Nu voor slechts 577 euro =>KLIK HIER

 

Weten wat anderen zeggen over online zingen met Bert?

- Wow dit werkt echt. Ongelofelijk wat een geluid er komt. Zuiver en krachtig.
~ Maaike ~

-
Mijn leven heeft meer kleur gekregen door het zingen en ik voel me lekker in mijn vel.
~ Sara ~

-
Wat een ontdekking die slanke ademhaling, kost echt minder energie en gaat makkelijker!! Door de techniek kom ik hoger en het kost me minder lucht, bijzonder. Normaal voel ik altijd een kramp in m'n keel, dat is er nu helemaal niet, fantastisch.
~ David ~ 

- Ik kan genieten van mijn eigen stem, ook al zing ik nog niet perfect. En ondanks het feit dat ik een perfectionist ben kan ik met de Zing als vanZelf Community heerlijk relaxed zingen. Dat geeft een weldadig gevoel van bevrijding.
~ Erik ~

- Door het online zingen met Bert is er een wereld voor me open gegaan. Wat er gebeurt in je lichaam bij het zingen, alle technieken die je ons leert en de prachtige emotionele lagen. Zo fascinerend en echt heel goed voor mijn klachten. De lessen van Bert waren standaard mijn beste moment van de week.
~ Angela ~

Ik ben trots op mijn resultaten en glimlach als ik naar mijn eigen opnames luister. Ik oordeel niet meer over mijn stemgeluid.
~ Madelief ~

_____________________________________________________________________

Misschien heb je nog vragen, dan beantwoord ik ze hier voor je.

Moet ik live aanwezig zijn bij de coachings?
Als je live aanwezig bent haal je er over het algemeen wel het meeste uit voor jezelf. Maar dit hoeft niet. Je kunt de opnames van de coachings ook later terugkijken.

Gaan we ook liederen zingen?
Elke maand krijg je een nieuw lied en er staan ook al een heel aantal liederen in de online omgeving. Daarnaast heb je vast ook je eigen liederen die je graag zingt. Het is de bedoeling dat je alles wat je leert juist toepast op jouw favoriete liederen.

Wat is de studiebelasting?
Je doet deze training in je eigen tijd en op je eigen tempo. Als je elke week 30 min. aan videomateriaal bekijkt in Zing met Lef, heb je na 6 maanden alle video's gezien. Daarnaast heb je dan maandelijks nog een live coaching, leer je een nieuw lied en heb je nog al het bonusmateriaal. Het advies is om minimaal 1 - 2 uur per week te besteden aan de training, maar minder kan ook. Je spreidt het dan over een langere tijd uit. Natuurlijk is er ook materiaal genoeg om er meer dan 2 uur per week aanbesteden!

Is de training geschikt voor zowel mannen als vrouwenstemmen?
Ja, iedereen kan meedoen en hier veel van leren en vooral veel geluk door ervaren.

Kan ik de coachings overal live volgen?
Ja, want ze zijn online. Als je een computer, laptop of telefoon hebt met internetverbinding kun je de coachings overal live volgen.

Ik heb nog nooit gezongen. Heeft het zin om mee te doen?
Je kunt altijd veel leren van deze online training en de coachings. Deze aanpak is juist voor iedereen leerzaam en bruikbaar. Beginnend zanger, gevorderd of professional. Het gaat je plezier, lef, vaardigheid en geluk geven in je zingen.

 

over Bert

Bert is zanger en zangcoach en heeft met zijn bedrijf Zing als vanZelf de afgelopen jaren wereldwijd online duizenden mensen bereikt met zijn livestreams, zanglessen en producties.

Met zijn aanpak brengt hij mensen van amateur tot professional in de kracht van hun zingen en dus van zichzelf. Bert zingt heel graag zelf en wordt enorm blij als hij anderen door te gaan zingen in hun persoonlijke kracht kan zetten.

Naast zijn grote passie voor zingen houdt hij enorm veel van zijn vrouw en kinderen, van reizen, zwemmen, lezen, in de natuur zijn en zich laten inspireren door mensen die openminded denken en zichzelf, anderen en de wereld mooier willen maken vanuit hun passie.

Bestel
...
Bert van de Wetering
Deel:
 • ...
 • ...
 • ...

Ik vond de training heel zinvol, met name de bewustwording van adem, plaatsing van je tong, ruimte maken en durven innemen en het ontwikkelen van vertrouwen!

Lucie

Een zeer inspirerende en blijde ochtend!

Andere online trainingen

Meer aanbod