fbpx

A-Mee-Zing 2024 opname

A-Mee-Zing 2024 was een magische muzikale start van 2024. Met honderden mensen zongen
we live in de Geertekerk in Utrecht en online overal in de wereld Liederen van Vrede,
Verbinding, Liefde en Licht. De kracht van samen zingen werd gevoeld in elke noot. 

De klank en vibratie van al deze unieke stemmen in die prachtige kerk was een magisch geheel.

✨ Met de opname van A-Mee-Zing 2024 krijg je al dit moois bij jou thuis!
Door thuis mee te zingen met de prachtige liederen ga je met de kracht van je stem het nieuwe jaar in vol liefde en geluk.
Voel de vrijheid, voel de verbinding en beleef dit zangavontuur mee. Dit is niet zomaar zingen; dit is oprecht zielsgeluk!

A-Mee-Zing artiesten

🎙️ Bert van de Wetering – zang met zijn warme bariton stem en passievolle enthousiasmering weet hij jou vol vrijheid te laten zingen.

🎤 Leah van de Wetering – zang met haar prachtige stem en onbevangenheid om vrijuit te zingen zal ze je hart en ziel raken.

🎹 Bert van den Brink – piano het is een cadeau als je in de muzikale wereld van Bert mag delen. Elk lied omhult hij met zijn weergaloze pianospel en geeft hij jouw zingen vleugels.

🎸 Ruben Bekx: basgitaar, glasorgel, handpannen, mbira de betoverende klanken die Ruben uit zijn instrumenten weet te toveren geven de liederen die je gaat zingen een nieuw muzikaal jasje en hebben een helende uitwerking op je hele wezen.

❤️ Laat je leven verrijken door A-Mee-Zing 2024:
Door mee te zingen en de de opname van A-Mee-Zing 2024 te beleven, kom je in verbinding met de helende werking van muziek, waar jij je stem mee kunt laten samensmelten. Hier word je blij en gelukkig van!

🎶 Primeur met live uitvoering van 3 nieuw gecomponeerde liederen met tekst en muziek van Bert & Tineke van de Wetering Deze zielsliederen zijn binnen 2 weken na het ontstaan ervan al razend populair bij de Zing als vanZelf zangcommunity omdat ze je direct vrede en innerlijke rust brengen en je hart vullen met liefde. 

💫 Ervaar een nieuwe dimensie van verbinding: Voel je de magie al?
Wanneer je jouw unieke stem laat klinken samen met de Zing als vanZelf zangcommunity ontstaat er een unieke zangervaring die je nergens anders beleeft. Dit is niet alleen zingen; dit is helen, dit is verbinden, dit is bevrijden, dit is wat we noemen: zielsvreugde!

✨ A-Mee-Zing 2024: Jouw Moment ✨

Dit is jouw kans om 2024 te starten vol positieve energie en de magie van samen zingen te beleven!

Praktische informatie opname A-Mee-Zing 2024:

📅 Levenslang toegang via online account
🎥 Locatie: beleef vanuit huis de opname van dit meezingconcert.
🏆 Prijs: van 34 voor 17 euro – 50% korting!!
🎶 Bladmuziek en oefensessies inclusief

Deel ook in het geluk dat A-Mee-Zing 2024 je brengt:

Veelgestelde vragen over A-Mee-Zing 2024:

Ja, deze opname is voor iedereen die de magie van een A-Mee-Zing 2024 wil beleven, de helende kracht van zijn/haar stem wil ontdekken en met authenticiteit wil zingen en leven. Zangervaring is niet nodig. De opname is inclusief bladmuziek en oefensessies.

Nee, dit is een opname van A-Mee-Zing 2024 waarvan je heerlijk in je eigen tijd kunt genieten.

Het is mijn droom dat A-Mee-Zing 2024 veel mensen mag bereiken die, door te gaan zingen, hun harten openen, hun authentieke zelf gaan leven en de wereld om hen heen lichter maken!