fbpx

Mijn naam is Bert

Ik heb afgelopen jaren met 10 duizenden mensen over de hele wereld (online) gezongen en ontdekt wat het grote geluk is wat zingen in al die mensenlevens brengt.

Samen met mijn team leef ik de missie van Zing als vanZelf om mensen de ware kracht van hun stem te laten ontdekken en zo licht en liefde te verspreiden in de wereld.

Zingen & muziek is bedoeld om over rassen, culturen en religies heen te klinken en mensen te verbinden
om ons de eenheid te laten ervaren met alles wat is!

bert van de wetering

Het is mijn missie om mensen wereldwijd het goud van hun stem te laten ontdekken en in te zetten voor een vervuld leven. In liefdevolle verbinding met je lichaam, ziel en geest en de wereld om je heen.

Ik geloof dat als we allemaal het goud van onze stem 10 minuten per dag inzetten voor een liefdevollere verbinding met onszelf en de mensen om ons heen dat problemen in de wereld gaan oplossen.

Het bijzondere van je stem is dat je die altijd bij je hebt en altijd in kunt zetten om je eigen stemming te beïnvloeden.
Het is mijn doel dat jij met dagelijkse, eenvoudige tools met je stem harmonie en balans in je leven creëert.

Met je stem en de oren van je hart zul je door een andere bril naar jezelf en de wereld om je heen gaan kijken, want je gaat je innerlijk en uiterlijk verbinden met de harmonie en eenheid van het leven, van de bron, van God, van het Universum. Geef het een naam die voor jou klopt!

 

Mijn persoonlijke verhaal

Als klein jongetje, zoon van een dominee, vond ik het samen zingen in de kerk iets heel bijzonders. Toen ik 14 jaar was, klom ik zelf op de orgelbank en mocht ik de liederen die gezongen werden begeleiden. Ik vond dat samen zingen altijd iets magisch! Toen ik op 27-jarige leeftijd van het conservatorium kwam en de studie docent muziek en zang met succes had afgerond, kon ik wel zingen, maar mijn stem was niet vrij, omdat ik als mens nog niet vrij was.

Ik kreeg na mijn examen de diagnose Colitis Ulcerosa en ging met mezelf aan de slag. Het idee dat m’n dikke darm er misschien een keer uit moest en ik met een stoma op het podium zou moeten staan was een perspectief wat bij mij geen weerklank vond. Het zette in mij een nieuwsgierigheid aan om op zoek te gaan naar een manier om te kijken of er genezing mogelijk was. Ik volgde mijn innerlijke stem die in opstand kwam tegen deze diagnose en heb sindsdien veel mooie mensen op mijn pad gekregen die mij hebben geholpen. 

Om mijn vrijheid als mens te vinden, heb ik de stem van mijn hart gevolgd en ben op zoek gegaan naar het pad van mijn ziel en heb ervaren dat je elkaar ruimte geeft als iedereen zijn eigen pad mag vinden.

Diverse natuurartsen, mijn levenskrachtige vriendin en zangcoach Margreet Honig, mijn lieve levensmaatje Tineke en mijn honger naar kennis over de samenwerking tussen geest, ziel en lichaam in de mens hielpen mij om het pad van mijn ziel te vinden. Wat ik hieruit vooral geleerd heb is dat je met je stem de reis naar binnen, naar jezelf maakt. Deze reis heeft mij én gezond én gelukkig gemaakt. De diagnose is verleden tijd en mijn ervaring met de stem heeft zich enorm verdiept.
Met jouw stem breng je de muziek die in jou zit tot leven! 

Met je innerlijke stemmen en de woorden en klanken die je met je stem tot expressie brengt geef jij jouw kleur aan het leven. Daar ligt de kans voor jou om het pad van je ziel te vinden, liefde en verbinding te ervaren. Heelheid en geluk!

Hieruit is Zing als vanZelf geboren

Met dit prachtige bedrijf wil ik mensen een plek bieden om te leren vertrouwen op hun stem. Omdat ik geloof dat je met je stem kleur geeft aan je eigen wereld en de wereld van de mensen om je heen.
In Zing als vanZelf werk ik met heel veel plezier samen met mijn mede-creatieveling en vrouw Tineke. Samen creëren we met heel veel liefde de (online) programma’s en events.

De stem geeft een verbinding die ons boven onszelf kan laten uitstijgen en ons tegelijk met beide benen stevig op deze aarde zet!

Het mooie vind ik dat dit universeel is voor ieder mens en dat ik je kan helpen als je nog nooit hebt gezongen en het verlangen van je stem voelt om tot expressie te komen, maar ook als je al een professioneel zanger of spreker on stage bent en voelt dat je met je stem, je adem en je lichaam nog niet de vrijheid hebt gevonden waar je naar verlangt en dat je met je stem nog meer vrijheid en liefde in jezelf wilt ervaren en de wereld in wilt zenden!

Ik help mensen die nog nooit hebben gezongen, de kracht van hun stem te ontdekken, help professionals om hun stem te verbinden aan hun persoonlijke kracht en de vrijheid van hun stem, adem en lichaam met de juiste technieken om met hun persoonlijke kracht, in vrijheid on stage te staan en ik werk samen met zorgorganisaties om Zingen als Medicijn in de wereld te verspreiden!

een vrij stemgeluid maakt je als mens intens gelukkig en vrij!

Voel jij de roep van je stem, het verlangen van je hart om jezelf tot expressie te brengen of zie je kans om met mij samen te werken en wil je mijn missie ondersteunen?

Weet dat je heel welkom bent.
Ik zing ontzettend graag met je!
tineke van de wetering-smit

Vanuit mijn persoonlijke zoektocht naar gezondheid en geluk (van mijn 18e tot 37e had ik chronische klachten van moeheid, migraine en depressiviteit) is mijn passie voor natuurlijke geneeswijzen ontstaan. De kruidengeneeskracht van de natuur, het ontdekken van mijn eigen stem, het tot expressie brengen van mijn creativiteit en het verdiepen in de essentie van het leven heeft me de vrijheid en gezondheid gebracht waar ik nu in leef. 

Als oermedicijnvrouw heb ik een eigen coachpraktijk waarin ik meisjes en vrouwen begeleid op hun reis door alle aspecten van het vrouw-zijn. Daarnaast werk ik binnen Zing als vanZelf als content creator en het management. 
Ik schreef twee edities van de 12 Heilige Nachten, het 299 pagina’s tellende creatieboek van Frequency en ontwikkelde de HAPPY daily RITUALS.  En er zit nog veel meer in de pen!

Ik voel me dankbaar en bevoorrecht dat ik dankzij Zing als vanZelf zoveel mooie mensen mag ontmoeten op mijn pad. Samen maken we de wereld echt lichter en liefdevoller.

Jessica van Amerongen

Mijn naam is Jessica van Amerongen en ik werk al een aantal jaar met veel plezier voor Bert en Zing als vanZelf.

Naast het beantwoorden van mails, ben ik meestal ook achter de schermen aanwezig bij de chat van Samen online Zingen op zaterdag.

Tijdens live events mag ik ook ondersteunen, wat ik ontzettend leuk vind.

Ik geniet ervan om de ontwikkeling van Zing als vanZelf te volgen en het contact met alle deelnemers geeft mij veel voldoening!

julian van de wetering

Mijn naam is Julian van de Wetering en ik werk nu sinds 2 jaar met erg veel plezier voor Zing als vanZelf.

Ik ondersteun Bert in Zing als vanZelf op heel veel verschillende vakgebieden, ik hou me onder andere bezig met de financiële administratie, marketing, sociale media, sales en ondersteuning bij diverse events & projecten. Zo heb ik bijvoorbeeld geholpen bij A-Mee-Zing 2022 en 2024 en bij de Unity Singing workshops.

En daarnaast zorg ik er ook voor dat er elke zaterdagochtend weer een nieuwe stream van Samen online Zingen klaar staat voor de deelnemers van dit programma!

Ik vind het super leuk om op al deze verschillende vakgebieden mijn steentje bij te dragen binnen Zing als vanZelf.