fbpx

Voor Profs

Laat je stem je brengen naar waar je wilt zijn!

Mijn werkwijze voor professionals is uniek omdat ik je laat ervaren hoe je je stem kan embodien op alle lagen van wie je bent.
Hiermee creëer je een prachtige bedding waarin je zangtechniek kan floreren en je persoonlijke kracht & performance een enorme boost krijgt.

Laat de druk, dat je ergens wilt zijn waar je nu niet bent, los en krijg (weer) plezier in het ontdekken
van waar het goud van je stem je brengt!

Een holistische aanpak

Om helemaal vrij te kunnen zingen op het podium, vraagt je instrument een holistische aanpak. 

Dat je lichaam je instrument is dat weet je.
Maar je stem verbinden aan alle lagen van je lichaam (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) is vaak een uitdaging.
Deze verbinding heb je nodig om vanuit je hele zijn vrij te kunnen zingen. Want als je dit doet, ervaar je eenheid in jezelf en creëer je een bedding waarin je thuis bent in al die delen van jezelf. En dit is de basis van waaruit je techniek en performance kunnen floreren.

In mijn aanpak ga je ontdekken hoe je dit op lichte en speelse wijze kan doen.

Je gaat ontdekken dat je stem de poort is naar je bewustzijn, je consciousness. En vanuit dit bewustzijn ga je op een nieuwe manier kijken naar je emoties en gedachten.

In plaats van te vechten tegen podiumangst en negatieve gedachten over je zingen, ga je ervaren dat je juist met je stem je hiervan vrij kunt maken. Je leert je stem bewust te sturen naar die delen in jezelf waar je vrijheid wilt ervaren.
Dan hoef je niet meer te struggelen met techniek, maar ben je vrij in je instrument en volgt het beheersen van de techniek als vanzelf.  

 

Foto's nieuwe website-20

Werk met mij en ontdek:

voel je dat er meer in je zit dan er nu uitkomt of wil je meer flow?

Gun jezelf deze geheel nieuwe ervaring en breng je zingen naar een compleet nieuw level!

Zing met vertrouwen in je lijf en vrijheid in jezelf,
krijg helderheid en focus op jouw doel met het zingen die in lijn is met je zielepad
en voel je vrij en krachtig als mens achter je stem.

Dit is voor jou als je

Werken met mij kan individueel, in een groepsworkshop of op locatie.
Neem contact met me op voor meer informatie!

Individuele coaching

Coachingsessie(s) op maat waarin je zangtechniek combineert met de energetica van een vrij lichaamsbewustzijn voor een krachtige performance on stage.

Groepsworkshop

Met een groep gelijkgestemden verdiepen in de energetica van een vrij lichaamsbewustzijn voor een transformerende werking op je zingen en je leven.

Masterclass op locatie

Masterclasses op maat op conservatoria, bedrijven en andere professionele organisaties om stemkracht te verbinden met persoonlijke kracht.

Persoonlijk doorleefde werkwijze

Toen ik afstudeerde aan het conservatorium kon ik wel zingen, maar mijn stem was niet vrij, omdat ik als mens nog niet vrij was. Ook kreeg ik na mijn examen de diagnose Colitis Ulcerosa. Mijn droom was een grote carriere en net zo goed worden als Bryn Terfel.
Die droom heb ik nog steeds, maar ik heb ervaren dat op de weg daar naartoe heel veel geluk in mezelf én in anderen is losgemaakt. Zowel in het zingen als in het leven.
Nu ben ik een vrij zingend mens en is chronische ziekte verleden tijd. Ik zing met mensen over de hele wereld en heb in korte tijd een miljoen verdiend. Dit kan er gebeuren als je het diepere goud van je stem ontketend!
Ik heb ontdekt hoe je je stem kunt embodien op alle lagen van je wezen om werkelijk vrij te kunnen zingen.
Daarnaast heb ik de 2-jarige docentenopleiding bij Margreet Honig met succes afgerond en heb ik haar filosofie en werkwijze verweven in mijn aanpak bij het teachen van het ambacht dat zingen is!