Veel gestelde vragen

Online programma Zingend naar Pasen

Online programma Zingend naar Pasen

9 antwoorden

Elke week komt er een les van de online training vrij. Je kunt deze in je eigen tijd volgen. De les duurt tussen de 1 uur en 1,5 uur. Daarnaast heb je de rest van de week natuurlijk nog wel wat studietijd nodig. Maar hoeveel je studeert is per persoon verschillend. Ook komen er twee gezamenlijke online repetitiemomenten. Daar krijg je vanzelf bericht van als je je aanmeldt voor de training.

Voor elke les is er een aparte video voor sopraan, alt, tenor en bas. Als je je twijfelt tussen alt en sopraan adviseer ik je om les 1 voor beide stemmen 1x te volgen en daarna te kiezen welke stem het beste bij je past. Voor tenor en bas idem.

Nee, dat hoeft niet. In de online training word je stap voor stap meegenomen. De training is er juist op gericht om je zangtechnieken te verbeteren. Mocht je echt een beginnend zanger zijn, is de training wat minder geschikt, maar wel een mooie opstap om kennis te maken met de muziek van Bach. Zit je al op een zangkoor of groep of zoek je wat uitdaging in je zingen? Dan is deze training perfect voor jou.

Je hebt vanaf 7 maart toegang tot al het materiaal en dat een half jaar lang

Tot 7 september 2022 heb je toegang tot de training. Zo kun je heerlijk studeren en zo vaak zingen als je wilt.

Het programma is heel eenvoudig en logisch opgebouwd. We leggen alles stap voor stap uit. En mocht je er echt niet uitkomen dan helpen we je graag. Stuur dan een mail naar info@zingalsvanzelf.nl

Nee, de accountgegevens en de online training zijn strikt persoonlijk en mag je niet delen met anderen. Als je met meerderen vanuit één huishouden de online training wilt volgen, stuur ons een mail en we maken een leuke deal met je.

Wij behouden het recht om filmpjes niet te gebruiken als ze niet van goede kwaliteit zijn of niet goed zijn aangeleverd. Als je alle 5 filmpjes op tijd en goed hebt ingestuurd kom je in beeld.

Koraal 1: O grosse Lieb Koraal 2: Dein will gescheh Koraal 3: Wer hat dich so geschlagen Koraal 4: Petrus, der nicht denkt so zurück Koraal 5: Christus, der uns selig macht Koraal 6: Ach, grosser König Koraal 7: Durch dein Gefängnis Koraal 8: In meines Herzens Grunde Koraal 9: Er nahm alles wohl in acht Koraal 10: O hilf, Christe Gottes Sohn