Veel gestelde vragen

Online programma Zingend naar Kerst

Online programma Zingend naar Kerst

9 antwoorden

Elke week komt er een les van de online training vrij. Je kunt deze in je eigen tijd volgen. De les duurt tussen de 1 uur en 1,5 uur. Daarnaast heb je de rest van de week natuurlijk nog wel wat studietijd nodig. Maar hoeveel je studeert is per persoon verschillend. Ook komen er twee gezamenlijke online repetitiemomenten. Daar krijg je vanzelf bericht van als je je aanmeldt voor de training.

Het programma is heel eenvoudig en logisch opgebouwd. We leggen alles stap voor stap uit. En mocht je er echt niet uitkomen dan helpen we je graag. Stuur dan een mail naar info@zingalsvanzelf.nl

Voor elke les is er een aparte video voor sopraan, alt, tenor en bas. Als je je twijfelt tussen alt en sopraan adviseer ik je om les 1 voor beide stemmen 1x te volgen en daarna te kiezen welke stem het beste bij je past. Voor tenor en bas idem.

Je hebt vanaf 15 november toegang tot de eerste les. Elke week komt er een nieuwe les vrij

Tot 1 mei 2022 heb je toegang tot de training. Zo kun je heerlijk studeren en zo vaak zingen als je wilt.

Nee, dat hoeft niet. In de online training word je stap voor stap meegenomen. De training is er juist op gericht om je zangtechnieken te verbeteren. Mocht je echt een beginnend zanger zijn, is de training wat minder geschikt, maar wel een mooie opstap om kennis te maken met de muziek van Bach. Zit je al op een zangkoor of groep of zoek je wat uitdaging in je zingen? Dan is deze training perfect voor jou.

Wij behouden het recht om filmpjes niet te gebruiken als ze niet van goede kwaliteit zijn of niet goed zijn aangeleverd. Als je alle 5 filmpjes op tijd en goed hebt ingestuurd kom je in beeld.

Nee, de accountgegevens en de online training zijn strikt persoonlijk en mag je niet delen met anderen. Als je met meerderen vanuit één huishouden de online training wilt volgen, stuur ons een mail en we maken een leuke deal met je.

Koraal 1: Wie soll ich dich empfangen Koraal 2: Ach mein herzliebes Jesulein Koraal 3: Brich an, o schönes Morgenlicht Koraal 4: Schaut hin, dort liegt im finstern Stall Koraal 5: Dies hat er alles uns getan Koraal 6: Ich will dich mit Fleiss bewahren Koraal 7: Seid froh dieweil Koraal 8: Dein Glanz all Finsternis verzehrt Koraal 9: Zwar ist solche Herzensstube

Blijf op de hoogte.

Zo nu en dan relevante updates.