fbpx

Voice Academy Klassiek

Welkom in mijn Voice Academy Klassiek!
Hier vind je mijn online programma’s om met gemak en plezier te (leren) zingen vanuit de klassieke zangtechniek, met de mooiste liederen en muziek onder begeleiding van professionele musici. 

online zangacademy

Voice Academy

De Voice Academy is het online 6 of 12 maanden programma waarin je je zingen naar een compleet nieuw level brengt. Ik leer je op een ruim en vrij ademgevoel te komen, hoe je met gemak kunt zingen en hoog of juist laag zingen zonder stemproblemen.
In de Voice Academy krijg je:

Maaike

“Wow dit werkt echt. Ongelofelijk wat een geluid er komt. Zuiver en krachtig.”

Agnes

“Door het zingen door me heen te laten gaan, dus door mijn hoofd en holtes, wordt het zingen voor mij niet alleen gemakkelijker, maar ook geeft het me een veel fijner gevoel. Het klinkt voor mijzelf ook voller, en dat is fijn. Ik hoef minder moeite te doen, en heb genoeg adem. Zo fijn!”

online mini-zangtraining

Zing Vrijuit

Zing Vrijuit is mijn 7-daagse online zangtraining waarin je leert om met gemak, de juiste technieken en vol vertrouwen en lef met nog meer plezier te kunnen zingen!

Mieke

“Ik ga hierdoor veel relaxter zingen. Echt fijn om te doen.”

Marian

“Bert, dit heb jij fantastisch opgezet. Kort, krachtig en praktisch. Voor mij werkt het prima, dus complimenten voor deze nieuwe opzet!” 

Meesterlijke Masterclass

‘Zing met hart en ziel’

Ontdek de rijke wereld van de stem met de opname van deze unieke masterclass.  Hier bundelen we de krachten van ervaring en vernieuwing, waarbij de wereldwijd geprezen en bekende zangcoach Margreet Honig, haar kennis en inzichten deelt met Bert die in deze masterclass 2 jonge zangers coacht. 

Noortje

“Geweldig om deze masterclass mee te maken. Super hoe de zangers zich overgaven en bevrijdend om de ontspanning te zien op hun gezichten toen het lukte om wat werd aangereikt door Margreet en Bert toe te passen. Prachtig! Dank allen!”

Marja

“Ik vind in jouw lessen mijzelf weer terug. Heb heel wat leraren versleten die mij allemaal van mijn natuurlijke zangtechniek afhielpen. In jouw lessen heb ik de afgelopen jaren ervaren dat je naar je eigen lijf moet leren luisteren en dat zingen uit ademen is. Ik vind daarin mijn natuurtalent weer terug.”

Online programma

Passie met Bach

In deze online training ga je 10 koralen leren uit de Johannes Passion en je gaat dit oefenen met professionele topsolisten.

Hannie

“Ik zit op een popkoor. Vorig jaar met Pasen ook meegedaan met de Johannes Passie van Bach. Nooit gedacht dat ik het kon. Maar het lukte! En het was geweldig!”

Mieke

“Door de koralen te oefenen heb ik toen pas echt mijn stem ontdekt”

online programma

Kerst met Bach

In deze online training ga je 9 koralen leren uit het prachtige Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach en je gaat dit oefenen met professionele topsolisten. 

Janneke

“Wow, wat heerlijk allemaal zeg. Zoveel variatie en ook weer heel leerzaam. En als slot een adembenemend mooi en sfeervol kerstconcert. Prachtig orkest, heerlijke stemmen. Ik heb lekker gezongen en had echt een topmaand!”

Steven

“De muziek van Bach heeft een diepere laag , is muziek voor je ziel en dat maakt het zo speciaal!”