Voorproefje A-Mee-Zing 2024!

Voorproefje A-Mee-Zing 2024!


Hier krijg je een inkijkje in onze repetitie. Beluister alvast de bijzondere klank van de Handpan in combinatie met het pianospel en het zingen van Bert & Bert:

 

 

We zingen tijdens A-Mee-Zing prachtige liederen waar je lekker bij mee kunt zingen, zoals ook dit heerlijke lied: Altissimo corazón.

 

Wat een feest wordt het om met deze geweldige muzikanten te zingen.

Wil jij dit ook?

Zing dan mee (in de zaal of online via livestream) op zaterdag 6 januari om 20 uur bij A-Mee-Zing 2024!

Nog even de mogelijkheden op een rij om je aan te melden:
🌟
VIP deal: Combinatie online programma 12 Heilige Nachten + VIP plek bij live event A-Mee-Zing 2024 +  opname A-Mee-Zing 2024 (=extra bonus) voor 97 euro KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN!


🎶 Losse ticket waarmee je naar Utrecht komt en A-Mee-Zing 2024 live in de zaal beleeft voor 37 euro (opname voor 10 euro bij te bestellen)
KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN!

❤️ Livestream-ticket: hiermee kun je via livestream A-Mee-Zing 2024 live vanuit huis (of waar je maar bent) mee beleven. Het enige wat je nodig hebt is een goed werkende internetverbinding voor 17 euro (opname voor 10 euro bij te bestellen) KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN!

Let op: de opname kun je nu bijbestellen voor 10 euro. De prijs van de opname gaat na zaterdag omhoog!
 

Ga met groepskorting naar A-Mee-Zing 2024

We hebben nog ruim 100 kaarten beschikbaar voor mensen die live naar Utrecht willen komen. Je kunt je dus nog steeds aanmelden en live naar Utrecht komen!

En omdat ik de zaal graag vol hebben, heb ik een mooie actie bedacht voor iedereen die met een groep van 7 of meer personen gaat komen.
Heel leuk om bijvoorbeeld met een groep van je koor te komen, met familie, vrienden of........... wat een bijzonder muzikaal begin van het jaar beleef je dan.

Vanaf een groep van 7 personen krijg je namelijk steeds een euro meer korting per ticket.
Normaal kost een losse ticket 37 euro.
Kom je met 7 personen dan betaal je nog 30 euro per ticket
Komt je met 8 personen dan betaal je nog 29 euro per ticket.
Vanaf 20 personen betaal je nog maar 17 euro per ticket.

Wil je gebruik maken van deze groepskorting?
Mail ons op julian@zingalsvanzelf.nl als je met een groep naar Utrecht wilt komen. Wij zorgen dan dat je de juiste korting krijgt!