Image

Masterprogramma Zing als vanZelf

Terug naar trainingen

In het Masterprogramma Zing als vanZelf krijg je één-op-éénzangles van mij.

Het is voor gevorderde klassieke zangers, amateurs en professionals, die de uitdaging aan willen gaan om op een podium hun verhaal te durven zingen!
Naast de individuele lessen krijg je ook masterclasses en komen er 2 presentatiemomenten in het jaarprogramma.
Ik doe dit met een groep van 8 tot 10 mensen die deze uitdaging graag aan willen gaan met zichzelf en waarbij de stem en muzikaliteit genoeg potentie hebben om een goede ontwikkeling te gaan maken.

Als je interesse hebt maken we een afspraak om te kijken of het programma geschikt is voor je en ook om met elkaar en met mijn aanpak kennis te maken.

Doel van dit programma is om jou vrij te laten zingen op het podium. De masterclass kun je zien als een groepsles (alleen met de zangers die aan dit programma deelnemen) waarin je traint om op een podium te zingen en waarin je ook veel kunt leren van de les die de andere zangers krijgen. Ook is er tijd om elkaar te ontmoeten!
Je gaat leren om goed in contact met jezelf te komen en te blijven en zo krijg je vertrouwen en durf om jouw verhaal, jouw unieke stemgeluid naar buiten te brengen. En dat dit naast dat het een spannend avontuur is ook heel leuk is!
Als je in die vrijheid komt zal ook je techniek gemakkelijk inhaken en voor je gaan werken. Het zingen gaat dan fysiek veel aangenamer voelen, geen gewerk en gedoe, maar vrij zingen, dat is waar we denk ik allemaal naar verlangen!

Het Masterprogramma ziet er als volgt uit:
- 15 zanglessen van 70 min.
- 2 masterclassdagen + concert
- extra daarbij nog een repetitie met een professioneel pianist

Je betaalt hiervoor 12 maanden 99,- per maand (incl. 21% BTW).

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken stuur dan een mail naar: bert@zingalsvanzelf.nl
of bel me op 06-51039216

Icon