Image

Samen online Zingen 31 oktober

Terug naar trainingen

Op zaterdagmorgen van 10-11.30 uur deel ik mijn PASSIE voor ZINGEN met vele zangers door samen online te zingen. Heel bijzonder, wat een verbinding dat geeft, echt A-MEE-ZING!!😊😉
En dit lekker vanuit je eigen huiskamer. Je hoort en ziet mij, dus je kunt lekker met me meezingen. Verder hoort niemand jou behalve in je directe omgeving thuis. En toch voelen we verbinding met elkaar!

Verbinding door met elkaar online te gaan zingen, gewoon te gaan zingen. Ruimte voor onszelf, voor ontspanning en loslaten, voor vrolijkheid en ontroering en ook voor troost, kracht in eenzaamheid en heel veel positieve energie voor elkaar!  Samen zingen we ons sterk!! 
Hoe meer mensen gaan zingen, hoe beter we het virus bestrijden.
Het geeft gezonde energie, we kunnen emotie loslaten, komen beter in ons lichaam en daar worden we gezonder van!! Het geeft ons plezier, levenskwaliteit, want van zingen word je vrolijk!!

Iedereen kan meedoen, jong en oud, beginner en gevorderd.
We gaan heerlijk met je lichaam, je instrument aan de slag, we zingen prachtige liederen en ik leer je ook wat over zangtechniek, ademtechniek.
En natuurlijk gaan we vooral ZINGEN, veel doen!
In 90 minuten heb je een flinke boost aan gezonde energie te pakken!! Een leuke les met ook gelegenheid voor vragen. 

Wat zeggen anderen over Samen online Zingen:
 
Wat geniet ik toch van die zangochtenden op zaterdag, van jouw prachtige zang, van jouw blijde uitstraling en van wat je doet met mijn manier van zingen.
Mijn stem voelt hier thuis zo vrij ... ik kan heel erg voelen wat je bedoelt met het openen van het borstgebied en van het hart. Ik durf veel geluid te geven en ik durf veel meer de hoogte in dan op mijn  eigen koor. Mooi om te ervaren! - Gemma - 
 
Ik geniet hier enorm van en ik merk dat mijn zingen flink vooruit is gegaan. Ik heb veel meer lef, ik zing gemakkelijker, heb een groter bereik dan voor deze trainingen (ik ben een mezzosopraan), maar als ik lekker in mijn vel zit, haal ik nu de hoge f, soms de hoge g en dan klinkt het ook nog goed. Vooral als het een lied is dat me echt raakt, dan stroomt alles en ben ik superblij. - Ingrid


Zing je mee? Gun jij jezelf dit cadeau voor lichaam en je stem? En je kunt het vanuit huis doen!

Wanneer? zaterdag 31 oktober van 10 – 11.30 uur.

Hoe? Meld je hieronder aan. Na aanmelding krijg je een bevestigingsmail met alle informatie en de link naar Samen online Zingen 31 oktober. (vul dus het juiste emailadres in)

Kosten? meedoen is gratis, een donatie wordt op prijs gesteld.

KOM je LEKKER meeZINGEN?

Graag tot dan!

BERT

 

Registreer mij.

Icon