Zomerspecial Samen online Zingen

Zomerspecial Samen online Zingen

Zomerspecial Samen online Zingen

‘Spreid je vleugels wijd uit’

Meer dan een jaar lang hebben we samen online gezongen. Hoogste tijd om dit te vieren. Met de Zomerspecial Samen online Zingen, live vanuit Odeon, ga je de mooiste liedjes zingen van Samen online Zingen, van klassiek tot pop en alles ertussenin! Je hoort bijzondere verhalen en reacties van deelnemers die het afgelopen jaar hebben meegezongen. Je kunt deze special bekijken t/m 17 juli!

 

NU MET GRATIS OEFENVIDEO OM VAST IN DE STEMMING TE KOMEN!

 

AANMELDEN


Theater Odeon Zwolle

Theater Odeon te Zwolle

We streamen vanuit de mooiste theaterzaal van Zwolle! Een verkleinde versie van het Burgtheater in Wenen, gebouwd in 1839, in 2006 totaal gerenoveerd. De bonbonnièrezaal van Schouwburg Odeon staat op de rijksmonumentenlijst. De historische Hanzestrohmzaal is een bijzondere theaterzaal. De authentieke details en de grote kroonluchter aan het plafond geven de zaal allure.  


Speciale gast: Bert van den Brink

We vinden het een eer om aan te kondigen dat pianist Bert van den Brink één van onze speciale gasten is tijdens de Zomerspecial. En twee Berten op een podium kan alleen nog maar nog beter worden 😉. Bert wordt op de piano begeleid door Bert. Mocht je niet bekend zijn met Bert van den Brink; we stellen hem graag aan je voor.

Lees meer >


Speciale gast: Stefanie Bruggeling

Stefanie BruggelingMet heel veel trots en enthousiasme kondigen we ook onze tweede speciale gast aan….Niemand minder dan Stefanie Bruggeling zingt ook mee de 26ste! Stefanie, mezzosopraan en oud-leerling van Bert, is nog maar 23 jaar en beschikt over werkelijk een prachtige stem. Tijdens de Samen online Zingen sessie van 29 mei zong Bert al samen met haar en de bezoekers waren onder de indruk van haar zang en de duetten die ze zongen. Wil je haar weer horen zingen met Bert of heb je haar prachtige stem gemist? Meld je dan aan!

Lees meer >


Programma Zomerspecial

heerlijke liederen van Louis Armstrong tot Bach en Cohen tot Schubert. En natuurlijk heerlijke zomerse liederen en een paar prachtige nederlandse liederen, zoals het meerstemmige 'De Zee' op de prachtige tekst van Toon Hermans.

Daarnaast reizen Henri en ik komende week door Nederland om bij een aantal zangers van het grote online koor thuis filmopnames te maken van hun verhaal. Deze bijzondere verhalen ga je zien tijdens de livestream.

Je gaat 90 min. lang samen zingen met de prachtig stemmen van Bert en Stefanie en je wordt begeleid op piano, hammond en accordeon door de geweldige jazzpianist Bert van den Brink. Lekker zingen!

Bekijk hier het programma


Allemaal hebben we ervaren dat deze tijd ons leven op de kop heeft gezet, positief en/of negatief. Gelukkig merken we nu dat er licht aan de horizon komt. We gaan de zomer vieren en dromen over een gezonde wereld!

We zijn ons bewuster geworden hoe belangrijk het is om goed voor onszelf, elkaar en de aarde te zorgen. Om meer in het ritme en met de wijsheid van de natuur en de seizoenen te leven. En daar liggen grote mogelijkheden voor de menselijke ontwikkeling.

We mogen groot leren denken en vol liefde ons potentieel volledig omarmen, onze vleugels wijd uitslaan! Dat doen en ontdekken waarvoor we hier zijn, waar onze grote kracht ligt.

Zelf heb ik dit afgelopen jaar mogen ontdekken door de bijzondere en helende kracht van zingen. Dankzij jullie reacties, doordat jullie hebben meegezongen. En vanuit die dankbaarheid wil ik je graag deze zomerspecial cadeau doen. Zo creëren we samen een onvergetelijke herinnering aan deze tijd.

Want door te gaan zingen voel je

…….hoe krachtig je bent.

……hoeveel positieve energie je kunt aanspreken in jezelf

……hoeveel invloed je hebt op je fysieke en mentale conditie, je gezondheid.

……hoe je het geloof en vertrouwen in jezelf en elkaar kunt aanspreken

……een prachtige verbinding met jezelf en de mensen om je heen (vooral als ze ook zingen;-)

En dat is van levensbelang, niet alleen nu, maar altijd.

Want het is levensveranderend. Zingen gaat over meer dan zingen alleen, het gaat over wie JIJ in essentie bent! Daarom maakt zingen je gelukkig en vrij.

 

Zomerspecial Samen online Zingen

Zing je ook mee? 

Zing mee met de Zomerspecial van Samen online Zingen. Je meld je eenvoudig aan voor de livestream via onderstaande button. En; nodig vrienden en familie uit om ook gezellig mee te zingen. Hoe meer mensen, hoe groter het feest! 

Tijdens de livestream heb je ook de mogelijkheid om te chatten en vragen te stellen. Je reactie wordt na de livestream gelezen en, als nodig, beantwoordt. Ook kun je reageren op elkaars chats. 

Dus doe mee en span al zingend je vleugels wijd uit. 

 

We zingen voor een hoopvolle en lichte toekomst waarin onze dromen werkelijkheid worden en we mee mogen helpen om deze wereld lichter, gezonder en gelukkiger te maken door te: ZINGEN!! Heerlijk, wat een feest.

Zing lekker!

 

Zing mee!

AANMELDEN

Ook om de stream alsnog te bekijken!