Veel gestelde vragen

Bezield Zingen

Bezield Zingen

12 antwoorden

De live sessies op 8 en 23 november om 20.00 uur. De link vind je in de online training Bezield Zingen

Je krijgt elke week 2 lessen van ongeveer 20-30 minuten. Je hebt levenslang toegang tot de lessen dus je kunt ze in je eigen tempo volgen. Je gaat tools ontwikkelen zodat je voor altijd weet hoe je het zielsgeluk van zingen vindt in 15- 20 minuten en je vindt dit zo gaaf dat je dit dagelijks gaat toepassen in je leven. 

Jazeker. Dit programma is voor iedereen geschikt om mee te doen. De liederen zijn toegankelijk en wat ik je leer is niet moeilijk en kan iedereen met of zonder ervaring. Het is leuk en leerzaam voor zowel beginner, amateur als professional. Het gaat je vrijheid, fun, gezondheid en nieuwe inzichten geven in de magie van zingen. Veel mensen hebben juist door met Bert te zingen hun eigen stem weer gevonden!

Ja zeker. Zingen kan je juist in zo'n situatie veel gelukkige momenten geven en daarnaast is zingen heel goed voor de gezondheid.

Je hebt levenslang toegang tot alle zangsessies + de opnames van de live sessies.

Vanaf 30 oktober krijg jij een maand lang 8 online zangsessies (2 per week) van 20 - 30 minuten in video in de training waarin jij op een geheel nieuwe en speelse manier elke les een prachtig lied gaat zingen (inclusief bladmuziek).

Ja, je gaat enorm genieten van het zingen van de liederen. De liederen zijn niet moeilijk qua niveau, maar je gaat ze op een manier zingen waar je zielsgelukkig van wordt.

Ja, iedereen kan meedoen en hier veel van leren en vooral veel geluk door ervaren.

Nee, de accountgegevens en de online training zijn strikt persoonlijk en mag je niet delen met anderen. Als je met meerderen vanuit één huishouden de online training wilt volgen, stuur ons een mail en we maken een leuke deal met je. Je kunt natuurlijk wel anderen vertellen over het online programma.

Het inloggen gaat heel eenvoudig, je hebt alleen een computer, tablet of mobiele telefoon nodig en internet. Ja, want ze zijn online. Als je een computer, laptop of telefoon hebt met internetverbinding kun je de lessen overal volgen.Het programma is heel eenvoudig en logisch opgebouwd. We leggen alles stap voor stap uit. En mocht je er echt niet uitkomen dan helpen we je graag. Stuur dan een mail naar info@zingalsvanzelf.nl

Dat is wel het leukste, maar niet noodzakelijk. Je kunt de opnames van de coachings ook later terugkijken.

Ja, want ze zijn online. Als je een computer, laptop of telefoon hebt met internetverbinding kun je de coachings overal live volgen.