Zing als vanzelf

Bezield Zingen - improviseren met je stem

Bestel


🍁
Herfst is de tijd waarin je geniet van prachtige kleuren in de natuur, van alle vruchten die de bomen laten vallen en de rijke oogst die we binnenhalen.

Het is ook de tijd waarin de zonkracht minder wordt en we meer naar binnen gaan.

De ‘R’ is weer in de maand en dat associëren we vaak met dat je weerstand minder is.
Dit geeft veel mensen stress en zorgen.

Of je merkt doordat de dagen korter worden dat je er meer aan moet doen om opgewekt te blijven.


💊
Maar wat nu als je een VITAMINEPIL hebt, die je dagelijks meer energie, geluk, gezondheid en kracht geeft?

Dat de herfst een tijd is om juist heel veel PLEZIER te hebben, LEKKER te ZINGEN en weinig stress te ervaren.

In Bezield Zingen krijg je de supervitamine Z(ingen) om op een hele nieuwe manier heerlijk te zingen en in harmonie en balans te blijven met het herfstseizoen.

➡️ YES, doe mij deze heerlijke VITAMINE Z(ingen)

 


🎙️
Geen moeilijke zangtechnieken, wel bevrijdende adem en stemoefeningen en prachtige liederen waardoor je de vrijheid en het geluk van zingen gaat ervaren.

🌳 Zoals een boom zijn prachtige vruchten en bladeren in de mooiste kleuren laat vallen en aan de aarde geeft, biedt de herfst jou een enorme opportunity om met de magische kracht van je stem al jouw potentie los te laten en te genieten van de unieke kleuren die jij tot expressie brengt en de wereld in laat stromen.


Elke dag zingen is elke dag iets moois delen met de wereld. Dat is waar elke ziel naar verlangt. Ook die van jou.


😁
Op een speelse manier, vol fun, ga jij ontdekken hoe je in 20 - 30 minuten per dag, jezelf continu meer energie, geluk en gezondheid geven.

🧠 Want het is bewezen dat als je 20 minuten per dag zingt dat je hersengolven en je zenuwstelsel in een ontspannen staat van zijn komen, waardoor je stresslevel naar beneden gaat en je in de modus van herstel komt.

Virussen, bacteriën en ontstekingen hebben dan minder vat op je.

🎶 En daarnaast ga je heerlijk zingen en de vrijheid en het zielsgeluk van de kracht en unieke kleur van je stem beleven met 8 prachtige liederen die je op een heel nieuwe manier gaat beleven.

🎉 Onze vroege voorouders gebruikten deze Vitamine Z het hele jaar door. Ze zongen dagelijks met elkaar in het gezin, tijdens het werk en op feesten.
Wij zijn in onze cultuur losgeraakt van het leven met de natuur en in ons denken beland, waardoor we veel stressgevoeliger zijn geworden.

 


Het is mijn doel om ZINGEN weer als DAGELIJKSE BOOST in het leven
van zoveel mogelijk mensen te brengen,
want ZINGEN maakt je zoveel meer zoals JE ECHT BENT.

 

❤️ Vol vertrouwen, vol liefde, vol geluk en vol straling en kracht! Het ligt allemaal in je opgeslagen. Het enige wat je hoeft te doen is het met de kracht van je stem in beweging te brengen.

😁 In Bezield Zingen krijg jij de tools om met fun elke dag heerlijk te zingen en dit voor altijd te kunnen toepassen in je leven.

🫐 Met deze multivitamine ‘Z’ zorg je voor continu meer energie, meer geluk, gezondheid en heel veel plezier in je leven. En je gaat natuurlijk heerlijk zingen, waarvan sowieso al bekend is dat dit goed voor je is.

🍁 Zo breng je de kracht en kleur van de herfst tot expressie met jouw unieke stem.


➡️ Gaaf, ik zing mee!

 


Als iedereen 15-20 minuten per dag zingt gaat de wereld er veel gezonder, vrediger, gelukkiger en vrolijker uitzien. Ook jouw leven!

En jij gaat vol PASSIE, BEZIELD zingen.


Wat gaat Bezield Zingen voor je betekenen?

met Vitamine Z krijg je elke dag meer energie, geluk, gezondheid in je zingen en hele leven
met mijn bewezen effectieve oefeningen voor lichaam, adem en stem breng jij de unieke kleur en kracht van jouw stem tot expressie
met 8 prachtige liederen ga jij op speelse wijze in 20 - 30 minuten per dag in al je vezels het zielsgeluk van zingen ervaren. Hierna wil je nooit meer anders
je krijgt meer balans en harmonie en een vruchtbare bodem voor persoonlijke groei
je voelt in al je vezels de dankbaarheid voor wie jij bent en ontwikkelt het lef om dit tot expressie te brengen (je ontdekt wat er allemaal in je zit)
je verlegt je focus van de ‘R in de maand’ met verminderde weerstand naar ‘Vitamine Z’ voor meer fun, gezondheid en geluk
met de magie van je stem ga je uit je hoofd en verbindt je je met het geluk van je ziel
In 20 min per dag gaan je hersengolven en zenuwstelsel naar staat van ontspanning, waardoor je beter bestand bent tegen virussen, bacteriën en ontstekingen

 

Met mijn vernieuwde aanpak ga jij zingen echt ervaren als zielsgeluk!

Ben je beginnend zanger of professional? Het maakt niet uit.

Het bijzondere van deze benadering is dat iedereen
dit met succes kan toepassen op elk niveau!

Wat krijg je in Bezield Zingen?

☑️ 8 online zangsessies (video) van 20 - 30 minuten die je helemaal in je eigen tempo kunt doorlopen (advies: 2 per week) waarin jij op een geheel nieuwe en speelse manier elke les een prachtig lied gaat zingen en met dit lied vrij gaat improviseren (inclusief bladmuziek)
☑️ met een nieuwe aanpak ga je met elk lied het zielsgeluk van zingen ervaren in al je vezels
☑️ op donderdag 23 november om 20 uur een live zangsessie (online) van 1 – 1,5 uur waarin we met de hele Bezield Zingen community samenkomen en een magische zangsessie beleven. ☑️ als bonus krijg je een opname van een zangsessie Bezield Zingen die ik eerder deed.
☑️ je leert tools zodat je na deze maand de kracht van Vitamine Z blijvend kunt toepassen, elke dag!
☑️ je hebt levenslang toegang tot al het materiaal van Bezield Zingen (de 8 zangsessies en de 2 opnames van de live zangsessies op video)

Op een speelse manier heb jij met Bezield Zingen een zielsgelukkige herfst.

Ik kijk er naar uit om samen met je te zingen.


Nu voor de Early-bird prijs van 114 euro

voor 72 euro

➡️ Ik wil Bezield Zingen!

 


Bert’s aanpak is al voor veel mensen een bewezen effectieve methode. 

Tijdens de pandemie heeft Bert met 10 duizenden mensen wereldwijd gezongen en daarmee veel geluk en gezondheid verspreid
in de levens van vele mensen.


Lees wat anderen hierover zeggen:

'Ik vind in jouw lessen mijzelf weer terug. Heb heel wat leraren versleten die mij allemaal van mijn natuurlijke zangtechniek afhielpen. In jouw lessen heb ik de afgelopen jaren ervaren dat je naar je eigen lichaam moet leren luisteren en dat zingen uitademen is. Ik vind daarin mijn natuurtalent weer terug. Bedankt daarvoor.' - Marja

"Wow dit werkt echt. Ongelofelijk wat een geluid er komt. Zuiver en krachtig."
- Maaike 


"Na 2 operaties vanwege borstkanker had ik blijvend minder energie en zong ik niet veel meer. In 2021 begon ik met Bert samen online te zingen. Ik vond het leren van nieuwe liederen heerlijk, maar ik ontdekte ook onmiddellijk dat ik door de warming-up en het inzingen mijn lichaam beter ging voelen en dat mijn stem snel sterker werd en ruimer. Ik kreeg door veel meters te maken steeds beter door hoe ik kon “loslaten”. Een half jaar later had ik zoveel vertrouwen in mijn stem EN in mijzelf dat ik het lied ‘Ich liebe dich’ heb gezongen bij mijn huwelijksinzegening. Ik heb mezelf verrast, dat ik zo uit mijn schulp durfde komen."
- Margriet 

"Zo gaaf, ik ben steeds schor, alleen maar van praten (long Covid) en nu kan ik gewoon zingen op deze manier. Dank!" - Gijs 

"Wat geniet ik toch van het online zingen met jou. Van jouw prachtige zang, van jouw blijde uitstraling en van wat je doet met mijn manier van zingen.
Mijn stem voelt hier thuis zo vrij ... ik kan heel erg voelen wat je bedoelt met het openen van het borstgebied en van het hart. Ik durf veel geluid te geven en ik durf veel meer de hoogte in dan op mijn  eigen koor. Mooi om te ervaren!" - Gemma 


"Ik kan genieten van mijn eigen stem, ook al zing ik nog niet perfect. En ondanks het feit dat ik een perfectionist ben kan ik nu heerlijk relaxed zingen. Dat geeft een weldadig gevoel van bevrijding."
- Erik

"Ik ben meer dan 8 jaar lang diep vernederd door mijn toenmalige partner. Na de scheiding ben ik gaan zingen in een koor en daar is de genezing begonnen. En toen Bert online ging zingen kon ik mijn geluk niet op. Stukje bij beetje ben ik de mens geworden die ik wil zijn. Ik ben in balans en voel energie en geluk die ik vervolgens uitstraal naar mijn geliefden. Zingen heelt echt. Ik ben het levende voorbeeld."
- Mirjam


"Mijn leven heeft meer kleur gekregen door het zingen en ik voel me lekker in mijn vel."
- Sara


"Door het online zingen met Bert is er een wereld voor me open gegaan. Wat er gebeurt in je lichaam bij het zingen, alle technieken die je ons leert en de prachtige emotionele lagen. Zo fascinerend en echt heel goed voor mijn klachten. De lessen van Bert waren standaard mijn beste moment van de week."
- Angela

 

➡️ Ik meld me aan voor Bezield ZingenHeb je nog vragen? We geven je graag antwoord.
Kijk of je vraag hieronder staat of mail ons op info@zingalsvanzelf.nl


Ik heb nog nooit gezongen. Kan ik mee doen?
Jazeker. Dit programma is voor iedereen geschikt om mee te doen. De liederen zijn toegankelijk en wat ik je leer is niet moeilijk en kan iedereen met of zonder ervaring. Het is leuk en leerzaam voor zowel beginner, amateur als professional. Het gaat je vrijheid, fun, gezondheid en nieuwe inzichten geven in de magie van zingen. Veel mensen hebben juist door met Bert te zingen hun eigen stem weer gevonden!


Is dit programma geschikt voor mij als ik geestelijk of lichamelijk ziek ben of een fysieke beperking heb?
Ja zeker. Zingen kan je juist in zo'n situatie veel gelukkige momenten geven en daarnaast is zingen heel goed voor de gezondheid. (lees de verhalen van de mensen hierboven maar na)


Gaan we ook liederen zingen?
Ja, je gaat enorm genieten van het zingen van de liederen. De liederen zijn niet moeilijk qua niveau en komen uit allerlei culturen, een heel gevarieerd repertoire. Het bijzondere van dit programma is dat je met behulp van deze liederen zo vrijuit leert zingen dat je er zielsgelukkig van wordt. En daarom is het voor iedereen geschikt om mee te doen.


Is de training geschikt voor zowel mannen als vrouwenstemmen?
Ja, iedereen kan meedoen en hier veel in ontdekken en vooral veel geluk door ervaren.

Wat is de studiebelasting?
Je krijgt elke week 2 lessen van ongeveer 20-30 minuten. Je hebt levenslang toegang tot de lessen dus je kunt ze in je eigen tempo volgen. Je gaat tools ontwikkelen zodat je voor altijd weet hoe je het zielsgeluk van zingen vindt in 15- 20 minuten en dit is zo gaaf dat je dit dagelijks wilt gaan toepassen in je leven. 

Moet ik live aanwezig zijn bij de live sessies op 8 en 23 november?
Dat is wel het leukste, maar niet noodzakelijk. Je kunt de opnames van de coachings ook later terugkijken.


Kan ik de live sessies overal live volgen?
Ja, want ze zijn online. Als je een computer, laptop of telefoon hebt met internetverbinding kun je de coachings overal live volgen.

Hoe lang heb ik toegang tot dit programma?
Je hebt levenslang toegang tot alle zangsessies + de opnames van de live sessies.


Mag ik mijn accountgegevens delen met anderen?
Nee, de accountgegevens en de online training zijn strikt persoonlijk en mag je niet delen met anderen. Als je met meerderen vanuit één huishouden de online training wilt volgen, stuur ons een mail en we maken een leuke deal met je. Je kunt natuurlijk wel anderen vertellen over het online programma.


Ik ben niet handig met computers. Kan ik dit programma volgen?
Ja, het inloggen gaat heel eenvoudig, je hebt alleen een computer, tablet of mobiele telefoon nodig en internet. Daarna zet je de video aan en zingen maar. Het programma is heel logisch opgebouwd. We leggen alles stap voor stap uit. En mocht je er echt niet uitkomen dan helpen we je graag. Stuur dan een mail naar info@zingalsvanzelf.nl

 

 
 
Bestel
...
Bert van de Wetering
Deel:
  • ...
  • ...
  • ...

Ik ben heel enthousiast over de training. Met name het bewust worden van hoe het werkt qua stem en lichaam.

Roel

De uitnodiging om vrij te zingen en de aangereikte techniek versterken elkaar. Het was voor mij fijn om te horen dat er een voller geluid kwam zonder dat ik er moeite voor deed.

Andere online trainingen

Meer aanbod