A-Mee-Zing 2024

A-Mee-Zing 2024

Exclusieve combideal met '12 Heilige Nachten' voor een magisch begin van het nieuwe jaar

Wanneer we terugkijken op A-Mee-Zing 2022, herinneren we ons een evenement dat niet alleen harten raakte, maar ook levens veranderde. De kracht van samen zingen werd gevoeld in elke noot. We waren getuigen van de helende en verbindende kracht van zingen. Wat hebben we genoten samen!

De klank en vibratie van al deze unieke stemmen in die prachtige kerk was echt een magisch geheel.
A Mee Zing

Beleef een magische start van 2024 met A-Mee-Zing!

Voel de vrijheid, voel de verbinding, voel je authentieke kracht – ik nodig je opnieuw uit om deel te nemen aan het zangavontuur waarin jij met de kracht van je stem de liefde voor je authentieke zelf gaat ontdekken. Dit is niet zomaar zingen; dit is oprecht zielsgeluk, met elkaar!

A-Mee-Zing 2024: Bevrijd je stem en zing samen als één grote familie

Op 6 januari 2024 transformeren we de Geertekerk in Utrecht tot een warme oase van prachtige klanken en hartverwarmende liederen. Hier kom je misschien alleen, maar deel je de harmonie met honderden anderen, als deel van één grote, muzikale familie.

Beleef 12 Heilige Nachten in aanloop naar 6 januari

Met de 12 Heilige Nachten (van 26 december t/m 6 januari) ga je een bijzondere tijd beleven in de overgang van het oude naar het nieuwe jaar. Deze Heilige Nachten, ook wel de 13e maand, is van oudsher een tijd die de mensen gebruikten om het oude los te laten en inzicht te verkrijgen in hun dromen voor de toekomst.

De bijzondere energie van deze 12 Heilige Nachten biedt jou dus een enorme kans om je dromen voor het nieuwe jaar helder te krijgen en te ontdekken hoe jij je authentieke zelf gaat leven in 2024. Dat ga je in dit programma doen met de kracht van jouw unieke stem.

Magische mantra’s + full colour creatieboek

Je krijgt elke dag een video met een nieuwe mantra, passend bij het thema van die heilige nacht, geschreven en gecomponeerd door Bert en Tineke. Jij gaat deze unieke mantra’s zelf leren zingen en Bert begeleidt je hierbij op de piano.

Een mantra is een kort lied die je steeds herhaalt. Dit is heel fijn om te doen en je stemt je hiermee af op de vibratie van liefde. Dit heeft een helende werking en maakt ruimte om vanuit je authentieke zelf te gaan leven.

Daarnaast ontvang je een prachtig full colour creatieboek (online) met daarin:

 • inspiratie over de 12 Heilige Nachten
 • kennis over hoe jij je authentieke zelf kunt leven
 • verdiepende informatie over de helende kracht van je stem
 • creatieve opdrachten om het contact met jouw authentieke zelf te verdiepen
 • 12 prachtige affirmatiekaarten, één voor elke maand van het nieuwe jaar, om je blijvend te herinneren aan deze magische reis
 • 2024

  A-Mee-Zing 2024
  Hoe je wordt verrijkt.

  Op 6 januari reis je naar Utrecht, neem je het geschenk van jouw stem en jouw authentieke zelf mee en vieren we het nieuwe jaar door samen met honderden andere gelijkgestemden te zingen tijdens het live event A-Mee-Zing 2024.

  Dit is niet alleen zingen; dit is helen, dit is verbinden, dit is bevrijden, dit is wat we noemen: zielsvreugde!

  Een nieuwe dimensie van verbinding: Voel je de magie al? Wanneer je je stem laat samensmelten met de Zing als vanZelf zangcommunity ontstaat er een unieke zangervaring die je nergens anders beleeft.

  Artiesten: De klankkleuren die ontstaan in de Geertekerk, geleid door Bert en de bekende jazzpianist Bert van den Brink, nemen je mee tijdens deze bijzondere muzikale avond.

  Special guest: Naast Bert & Bert is er nog een speciale gastartiest: Ruben Bekx. Hij bespeelt meerdere bijzondere instrumenten waaronder de ‘Hang’ (=handpan). Met de betoverende klanken van zijn instrumenten raakt hij je ziel en gaan jouw klanken vol bezieling stromen.

  ......
  ......

  Wat krijg je in de combideal?

  een muzikale reis van 12 Heilige Nachten (van 26 december t/m 6 januari)

  elke dag een magische mantra om je stem te verbinden aan jouw authenticiteit en het geluk van je ziel.

  een prachtig full colour creatieboek (online) boordevol kennis, inspiratie en creatieve opdrachten. (Dit creatieboek kun je ook als fysiek exemplaar bestellen)

  een adembenemend live event: A-Mee-Zing 2024

  een jaar toegang tot al het online materiaal van 12 Heilige Nachten

  EXTRA: 2 live sessies met Bert op 2 januari + 10 januari om 20 uur (opnames kun je na de tijd terugkijken)

  Wat krijg je
  Magisch
  A-Mee-Zing 2024: Jouw Moment

  Meld je nu aan voor A-Mee-Zing 2024 + het online programma 12 Heilige Nachten. Dit is jouw kans om 2024 te starten vol positieve energie en het magische gevoel van samen zijn en samen zingen.

  Praktische Informatie live event A-Mee-Zing 2024:

  Datum: 6 januari
  Locatie: Geertekerk, Utrecht
  Tijd: 20:00 - 21:30 uur,
  deuren open vanaf 19:00 uur voor een warm welkom met koffie en thee.

  Doe mee met A-Mee-Zing 2024 en begin je jaar met een klinkende start.
  Exclusieve combideal
  A-Mee-zing 2024 + 12 Heilige Nachten
  betalen in 1, 2 of 4 termijnen!
  97euro
  Ja, ik wil de combideal!
  Losse ticket
  A-Mee-Zing 2024
  37euro
  Ja, ik wil een losse ticket
  Livestream
  A-Mee-Zing 2024
  17euro
  Ja, ik wil de livestream

  Een kleine terugblik op A-Mee-Zing 2022 & 12 Heilige Nachten

  Zingend in slaap vallen, zingend weer opstaan en zingend de dagen door.. nog steeds. Wat een geluk, kracht en blijheid bracht deze dag.

  —Jose

  Bert, wat heb je samen met je team een prachtig, verrassend, liefdevol en lichtrijk (ook letterlijk, sfeervol met het licht en de kaarsen in de avond) event geïnitieerd. Iedereen hielp mee, jij maakte het mogelijk. Dank je wel, ik voel me opgeladen en kan er weer tegen met het werk in de zorg.

  —Mirjam

  Ik ben nog helemaal in de roes van gisteren, wat een 'amazing day'! Na de tijd kon ik eerst alleen maar huilen van blijdschap. Wat heeft deze dag mij veel gebracht! Vanaf het eerste lied voelde het zo harmonieus. De solisten, alle musici en het samen zingen, het was grandioos!

  —Irene

  Een man naast mij zat af en toe te huilen. Ik kreeg kippenvel toen hij mijn hand pakte en we samen het lied ‘We walk hand in hand’ zongen. Wat een mooie verbinding! En het was zo leuk op de pont terug, we hebben Siyahamba en Dona nobis pacem met zijn allen gezongen tijdens de overvaart. Hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag!

  —Wim

  A-Mee-Zing 2022 is zo bijzonder geweest voor me. De energie die ik nu vanuit die dag bij me draag is groot. Er was blijheid, maar er was ook kwetsbaarheid, het was zuiver en mooi! Ik zei bij de uitgang tegen iemand van het team: "Ik wil dat deze dag, nooit voorbij gaat". Voor mij was het de hemel op aarde!

  —Christien

  Wat heb ik genoten van jullie programma 12 Heilige Nachten. Het was magisch. Ik houd zo van klank maken en ik kon mij geweldig vinden in de verhalen van Tineke. De stem van Bert is zo doordringend en mooi. De liefde die jullie in alle letters en klanken doen voelen en ademen zijn magisch. Dit programma laat alles gonzen en stralen. Na alle stilte retraites over de hele wereld, vond ik jullie programma het meest aansluiten, recht het hart in. Jullie zijn zo oprecht en daarbij zo Hollands en aards, ook door jullie als koppel, team en gezin. Echt complimenten!

  —Eva

  Voor mij werkt deze compacte vorm van werken aan bewustzijn boven verwachting en ik kreeg er steeds meer vertrouwen en plezier in! Dat smaakt best naar meer…. Dank jullie wel voor het aanreiken van zoveel moois.

  —Yvonne

  Tijdens het zingen op zaterdagochtend in de lockdowns vermoedde ik al dat er meer schuilging achter deze online zangpedagoog dan ogenschijnlijk het geval was. Ik ben zó trots op hoe je je mooiste leven vormgeeft Bert, je hart volgt en op die manier een inspiratie bent voor iederen die in het Licht wil gaan staan.

  —Wieteke

  Artiesten

  De muzikale artiesten

  Bert van den Brink - Piano

  Piano spelen is een kunst op zich. En stel je voor dat je niet kunt zien. Bert van de Brink in 1958 geboren in Geldrop, is een begenadigd (jazz)pianist en blind geboren. Hij begon met pianospelen als 5 jarig jongetje. Jaren later, in 1982, studeerde hij cum laude af als klassiek musicus aan het Utrechtse Conservatorium bij Herman Ulhorn.

  Hoewel hij klassiek geschoold is, bleek zijn hart toch meer bij jazzmuziek te liggen. Deze speelstijl heeft Bert zichzelf aangeleerd. In 2007 won hij zelfs de VPRO/ Boy Edgar Prijs, een prijs voor jazz en geïmproviseerde muziek. Hij heeft het podium gedeeld met zowel nationale als internationale grootheden; Nat Adderley, Dee Dee Bridgewater, Cor Bakker en Louis van Dijk. En straks ook met ‘onze’ Bert.

  Het is echt fantastisch dat Bert net als bij de Zomerspecial en Allerzielen ook dit live zangevent met ons mee wil vieren en we verheugen ons op zijn komst en geweldige pianospel.

  Ruben Bekx - Multi-instrumentalist

  Ruben Bekx (1977) is een multi-instrumentalist. Hij studeerde basgitaar en contrabas aan het Conservatorium van Utrecht. Zijn interesse in andere culturen en geluiden brengt hem ertoe te reizen en te leren van muzikanten over de hele wereld. Door bijvoorbeeld Oud te studeren in Jordanië, Gayageum in Noord-Korea, Sitar in Nepal. Het ontdekken van nieuwe instrumenten is een manier om zijn techniek te perfectioneren en nieuwe muziek te componeren en deze bijzondere klanken te integreren. Hij combineert de Hang, de Mbira of de Titanium Euphone met meer traditionele instrumenten om een unieke sfeer te creëren.

  Terug in Nederland wordt hij gevraagd om mee te werken aan albums van verschillende artiesten (tot nu toe meer dan 40), hetzij met de basgitaar, contrabas of met een van zijn minder bekende instrumenten. Zijn vaardigheden worden gewaardeerd voor soundtracks film en zijn creatieve arrangementen voegen vaak een buitenlands en meeslepend tintje toe aan een nummer. Naast zijn studiowerk treedt hij regelmatig op met een grote verscheidenheid aan artiesten: live voor intieme huiskamerconcerten of grote festivals en voor landelijke tv-opnames.

  Bert van de Wetering - Bas bariton

  Ik ben zanger en zangcoach en heb met mijn bedrijf Zing als vanZelf de afgelopen jaren wereldwijd online duizenden mensen bereikt met mijn livestreams, zanglessen en producties. Met mijn aanpak breng ik mensen van amateur tot professional in de kracht van hun zingen en dus van zichzelf. Ik zing ook heel graag zelf tijdens mijn events, bij Samen online Zingen en samen met muzikale vrienden bij andere projecten. Ik word enorm blij als ik mensen in de persoonlijke kracht van hun zingen kan zetten.

  Naast mijn grote passie voor zingen houd ik enorm veel van mijn vrouw, onze 4 zonen, van reizen, zwemmen, lezen, in de natuur zijn en me laten inspireren door mensen die openminded denken en zichzelf, anderen en de wereld mooier willen maken vanuit hun passie.

  Misschien heb je nog vragen, dan beantwoord ik ze hier voor je.

  Veel gestelde vragen

  A-Mee-Zing 2024

  13 antwoorden

  Voor iedereen die de helende kracht van zijn/haar stem wil ontdekken en met authenticiteit wil zingen en leven. Van professionele zanger tot iemand die nog nooit heeft gezongen. Tevens is het programma geschikt voor je als je gezond bent, maar ook als je een ziekte hebt.

  Nee, het is een vernieuwd programma waarbij de klankmeditaties zijn vervangen door de mantra’s en de creatieve opdrachten zijn soortgelijk maar vanuit een nieuwe invalshoek. Vorig jaar maakte je in 12 Heilige Nachten een reis naar de mooiste versie van jezelf. Dit jaar ontdek je je meest authentieke zelf, en daar is ook de inhoud op gericht en dus aangepast met nieuwe inspiratie en kennis. Je zult zeker elementen uit de vorige editie terugvinden, maar in z’n totaliteit is het een nieuwe beleving en tegelijk een verdieping ten opzichte van vorig jaar.

  Ja dit kan en 12 Heilige Nachten is als zelfstandig programma ook heel waardevol. Je vindt de informatie op: https://zingalsvanzelf.plugandpay.nl/checkout/12-heilige-nachten

  Ja, iedereen die de bijzondere kracht van zijn/haar stem wil ontdekken, kan meedoen aan dit programma.

  Het programma is heel eenvoudig en logisch opgebouwd. We leggen alles stap voor stap uit. En mocht je er echt niet uitkomen dan helpen we je graag. Stuur dan een mail naar info@zingalsvanzelf.nl

  Ja, want ze zijn online. Als je een computer, laptop of telefoon hebt met internetverbinding kun je de lessen overal volgen.

  Ja dit programma is voor iedereen die door zingen wil ontdekken wat de weg is naar geluk en heling in je leven. Juist als je nog nooit hebt gezongen is het een cadeau voor jezelf als je je stem tot klinken brengt. Veel mensen hebben tijdens programma’s of events van Zing als vanZelf hun stem ontdekt. En bij het online programma hoeft niemand je te horen, want je kunt het lekker veilig thuis volgen. 😉

  Ja, want door het volgen van dit programma ga je geheel nieuwe lagen in je zingen en jezelf ontdekken en ontwikkelen.

  Nee, de accountgegevens en de online training zijn strikt persoonlijk en mag je niet delen met anderen. Als je met meerderen vanuit één huishouden de online training wilt volgen, stuur ons een mail en we maken een leuke deal met je.

  A-Mee-Zing 2024: live bij het event zijn, in Utrecht, is de meest gave ervaring van A-Mee-Zing. Maar je kunt het ook live volgen via livestream en de opname is naderhand verkrijgbaar bij ons.

  12 Heilige Nachten: De mantra’s en het Creatieboek kun je geheel in je eigen tijd volgen. Van de live sessies op 2 en 10 januari komen de opnames in de training te staan. Je hebt een jaar toegang tot al het materiaal van 12 Heilige Nachten en het creatieboek kun je downloaden zodat je er altijd gebruik van kunt maken.

  In de Geertekerk in Utrecht. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, ga naar:
  https://utrecht.remonstranten.nl/wiki/routebeschrijving/

  Wil je samenreizen op 6 januari naar A-Mee-Zing 2024 in Utrecht?
  De fans van Zing als vanZelf hebben hiervoor een speciale facebookpagina ingericht:
  https://www.facebook.com/FansZAVevenementen

  Er is vrije plaatskeuze. Wel zijn er VIP plekken vooraan gereserveerd voor degene die zowel 12 Heilige Nachten 2023 als A-Mee-Zing 2024 hebben besteld. De kerk is vanaf 19 uur geopend.

  Het zingen doen we bij voorkeur staande, maar als je even moet zitten, omdat je anders te lang moet staan, dan kan dat.Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@zingalsvanzelf.nl

  Je krijgt geen geld terug. Retourneren kan alleen met een tegoed voor een online programma. Je kunt ons hierover mailen op info@zingalsvanzelf.nl

  Tijdens A-Mee-Zing 2022 vertelde een vrouw mij dat haar longproblemen verdwenen waren sinds ze met mij zingt en dat ze met haar stem klanken en kleuren tevoorschijn tovert, die ze van zichzelf niet kende.

  Betoverend vind ik deze woorden, ze raken mij dan ook diep. Dit is waar ik het allemaal voor doe en dit is waarom ik met jullie wil samenkomen in 2024 om weer dit intense geluk met elkaar te mogen creëren en te mogen ervaren.

  Het is mijn droom dat A-Mee-Zing 2024 veel mensen mag bereiken die, door te gaan zingen, hun harten openen, hun authentieke zelf gaan leven en de wereld om hen heen lichter maken!

  Ja, ik zing mee