fbpx

Samenwerken

"Als we onze stemmen samenvoegen, verhogen we de vibratie van de wereld!"

Zingen als Medicijn

Zingen als Medicijn is een groepstraining waarin patiënten ontdekken dat ze met hun stem zelf regie kunnen nemen over hun emotionele en fysieke gezondheid. En dat de verbinding door samen zingen hun een gelukkig makend en helend effect geeft.
Met eenvoudige, maar krachtige tools worden de deelnemers gestimuleerd om in hun dagelijks leven hun stem te gebruiken voor hun gezondheid en geluk!

Van februari – april 2024 is deze training met succes gegeven aan Praktijkondersteuners en patiënten van GGZ Thoon/Mediant Twente. Deze training wordt vervolgd in het najaar 2024.

Neem contact met ons over Zingen als Medicijn voor jouw zorginstelling.

Samen online Zingen

Online programma waarin bewoners van zorginstellingen, bejaardentehuizen, gevangenissen, asielzoekerscentra en andere maatschappelijke instellingen wekelijks met een hartverwarmende online community kunnen zingen 

én elk moment van de dag de beschikking hebben over 89 streams boordevol prachtige liederen die in de pandemie-jaren hebben gezorgd voor verbinding, gezondheid, kracht en geluk in 10-duizenden mensenlevens verspreid over de hele wereld!

Wil jij dit zanggeluk in jouw instelling?

Neem contact met ons op over een licentie voor jouw organisatie.

Gastdocent op conservatoria en voortgezet onderwijs

Gastles, workshop of lessenreeks met als doel om de innerlijke en persoonlijke kracht van de mens achter het instrument te unlocken.

Door persoonlijke vorming en bezieling creëert de student/leerling een grotere vrijheid en meer ruimte om zijn/haar talent en het ambacht goed te kunnen ontwikkelen.

Neem contact met ons op voor een gastles, workshop of lessenreeks.

Affiliate-partners

De missie van Zing als vanZelf is om mensen wereldwijd te laten ervaren wat het goud van hun stem is voor gezondheid, geluk, persoonlijke kracht en eenheid in de wereld. 

Wil jij meehelpen om onze missie te verspreiden in de wereld en programma’s of producten aanbieden binnen je netwerk?

Neem contact met ons op en we spreken je graag!

 

Bert als gast

Op je event, klankhealing of in je podcast?

Ik kom graag met je in contact!