Zing als vanzelf

Meesterlijke Masterclass Zing met Hart en Ziel

Bestel


🎢 Opname Meesterlijke Masterclass: Zing met Hart en Ziel 🎢

Verrijk je zangpassie met de ultieme online ervaring! 🎀🌟

Ontdek de rijke wereld van de stem met de opname van deze unieke masterclass "Zing met Hart en Ziel." Hier bundelen we de krachten van ervaring en vernieuwing, waarbij de wereldwijd geprezen en bekende zangcoach Margreet Honig, haar kennis en inzichten deelt met Bert van de Wetering, die in deze masterclass de zangers Eske Tibben en Twan van der Wolde coacht.


Samen begeven ze zich op een reis van groei en ontwikkeling in het lesgeven, terwijl ze een nieuwe dimensie toevoegen aan vocale kunst. Kortom: ontzettend leerzaam en boordevol inspiratie.


πŸ’‘ Waarom wil je deze masterclass zien? πŸ’‘

🎢 Voor Zangers (Amateur of Pro):

Laat je betoveren door de magie van Margreet Honig's wijsheid. Ontdek een nieuwe passie en kracht en inspireer hiermee je eigen zangkunst. Ontdek hoe je een stem volledig vrij en vol overgave kunt laten stromen, terwijl je wordt geïnspireerd door de schitterende stemmen van Eske, Twan en begeleidt aan de piano door Daan Boertien.

 

🎀 Voor Zangcoaches:

Margreet Honig, met ruim 40 jaar ervaring, coacht Bert van de Wetering in de kunst van het lesgeven. Ontdek de diepgaande vaardigheden die essentieel zijn voor het begeleiden van vocaal talent. Verwerf kostbare inzichten en expertise die je transformeren tot een betere en zelfverzekerde zangcoach.

 

🌟 Beleef Margreet Honig's Unieke Wijsheid:

Deze masterclass omarmt de grensverleggende samenwerking tussen twee mensen die een enorme passie voor het zingen delen. Margreet's ongeëvenaarde kennis en ervaring wordt gedeeld met een nieuwe generatie zangcoaches, terwijl Bert van de Wetering wordt geïnspireerd om nog dieper te gaan in de kunst van het lesgeven.

 

 

πŸŽ™οΈ  EXTRA: Een Q&A:

Naast de meesterlijke sessie hebben we nog een Q&A toegevoegd waarin Margreet Honig vragen beantwoordt. Hiermee kun jij je kennis verrijken over de magie van de stem. 

 

πŸ’° Investering in je Groei:

Slechts €15 om deel te nemen aan deze waardevolle reis. En je hebt levenslang toegang tot de opname van deze masterclass + Q&A!

 

🌐 Waar dan ook, Altijd bij Jou:

Deze virtuele belevenis is toegankelijk via internet op je computer, laptop, tablet of telefoon. Leer en geniet waar jij je het meest op je gemak voelt.

Dompel jezelf onder in de wereld van vocale kunst, begeleiding en ontdekking. 

 

Meld je aan voor "Zing met Hart en Ziel" en maak deel uit van een onvergetelijk muzikaal hoofdstuk. πŸŽΆπŸŒŸ

Bestel
...
Bert van de Wetering
Deel:
  • ...
  • ...
  • ...

Ik ben heel enthousiast over de training. Met name het bewust worden van hoe het werkt qua stem en lichaam.

Roel

De beleving van het zingen vanuit de tekst is voor mij een hele mooie ervaring geweest.
Ik was los van mijn gedachten en angst.

Andere online trainingen

Meer aanbod