fbpx

12 Heilige Nachten

Waarin je je authentieke zelf ontmoet!

De bijzondere energie van de 12 Heilige Nachten biedt je een enorme kans om je dromen voor het nieuwe jaar helder te krijgen en te ontdekken hoe jij je authentieke zelf gaat leven. Dat ga je in dit programma doen met de kracht van jouw unieke stem.

Met de 12 Heilige Nachten ga je een bijzondere tijd beleven in de overgang van het oude naar het nieuwe jaar. Deze Heilige Nachten, ook wel de 13e maand, is van oudsher een tijd die de mensen gebruikten om het oude los te laten en inzicht te verkrijgen in hun dromen voor de toekomst.

De bijzondere energie van deze 12 Heilige Nachten biedt jou dus een enorme kans om je dromen  helder te krijgen en te ontdekken hoe jij je authentieke zelf gaat leven. Dat ga je in dit programma doen met de kracht van jouw unieke stem.

Mijn naam is Bert van de Wetering, ik ben zanger en vocal coach.

Ik heb de afgelopen jaren met duizenden mensen over de hele wereld online gezongen en ontdekt hoe helend de kracht en het geluk van zingen is.

Zelf ben ik het levende voorbeeld, want ik ben met behulp van de kracht van mijn stem genezen van een heftige darmziekte waarvan artsen zeiden dat het chronisch was.

Het is mijn missie om jou en zoveel mogelijk mensen in deze wereld bewust te maken van deze bijzondere stemkracht en je te laten ontdekken dat je hier altijd vrij de beschikking over hebt.

Jouw stem brengt je bij de liefde voor je (authentieke) zelf om van daaruit een gelukkiger en gezonder leven te creëren, een liefdevol en stralend 2024. Juist op de overgang van het oude naar het nieuwe jaar ligt hier een enorme kans voor je.

Zo blijft het niet bij een paar goede voornemens.
Met 12 Heilige Nachten heb je de tools in handen om het hele jaar de magie van deze tijd met je mee te nemen.

Met 12 Heilige Nachten kies jij nu voor jouw meest
authentieke leven!

Magische mantra’s

Je krijgt elke dag een video met een nieuwe mantra, passend bij het thema van die heilige nacht, geschreven en gecomponeerd door Bert en Tineke. Jij gaat deze unieke mantra’s zelf leren zingen en Bert begeleidt je hierbij
op de piano.

Een mantra is een kort lied die je steeds herhaalt. Dit is heel fijn om te doen en je stemt je hiermee af op de vibratie
van liefde. Dit heeft een helende werking en maakt ruimte om vanuit je authentieke zelf te gaan leven.

ontdek je meest authentieke zelf!

Daarnaast ontvang je een prachtig full colour creatieboek (online) met daarin:

Bekijk deze video

Wat gaan deze 12 heilige nachten voor jou betekenen?

Wat krijg je?

Ik geloof dat de stem als kanaal van de ziel met de juiste intentie jou heel en gelukkig maakt!

Door te gaan zingen, ga je ontdekken wie je werkelijk bent, wat je werkelijk wilt in je leven. En dit ga je ook op je pad krijgen, je gaat het ontmoeten als je er open voor staat. Je stem is het enige instrument wat je altijd bij je hebt
en waarmee je het zelfhelend vermogen van je lichaam kunt aanzetten.

In 12 heilige nachten heb ik al mijn levenservaring en zangervaring gebundeld tot een superkrachtige tool waarmee
je gaat ontdekken dat je stem een helend instrument is waarover jij altijd vrij de beschikking hebt.

Klik op de onderstaande button
om je aan te melden voor
12 heilige nachten:

Nu tijdelijk voor slechts 72 euro!

Wat zeggen anderen over 12 heilige nachten?

Het is mijn missie om miljoenen mensen in deze wereld bewust te maken van de genezende kracht van de stem en al deze mensen te laten ontdekken dat je hier vrij de beschikking over hebt.