fbpx

Voicehealing

Door het online zingen met 10 duizenden mensen tijdens de pandemie werd ik nog bewuster van de enorme helende kracht van de stem. Ik kreeg ontelbaar veel dankbare kaarten, brieven en e-mails waarin de mensen met me deelden hoe het zingen hun hielp om uit hun depressie te komen, verbinding te maken met emoties die jarenlang verstopt waren en fysiek te herstellen van allerlei klachten.
Hieruit zijn mijn voicehealingsprogramma’s ontstaan!

online jaarprogramma

Frequency

Jaarprogramma waarin je leert je stem bewust in te zetten voor gezondheid en geluk. Voor jou als je een diagnose of klachten hebt, maar ook  als je geen klachten hebt en dat graag zo wilt houden. In Frequency krijg je:

Marusha

“Enorm bedankt voor dit levensveranderende programma.”

Erica

“Ik ben enorm enthousiast over de cursus, want het heeft mij in korte tijd al zoveel gebracht. Alles wat ik zocht: het zingen, mediteren, de kennis, het spirituele alles komt samen. Het gevoel dat mijn lichaam aangaat als ik je pianospel zie en hoor lijkt soms wel een gezonde drugs 😉 Kortom niets dan lof en mega veel dankbaarheid.”

workshop

Unity Singing

Dé live workshop waarin lekker samen zingen en voicehealing bij elkaar komen. In een groep gelijkgestemden ga je heling ervaren met de kracht van je stem.

Elsa

“Dankzij Zing als vanZelf heb ik leren genieten van mijn eigen stem. Er zit muziek in mij!”

Katalin

“Dat het zó belangrijk is om ontvangen te worden, om echt je hart te kunnen openen.

De workshop Unity Singing liet me voelen hoe helend het is om helmaal ontvangen te worden met alles wat er is en dat dat een directe invloed heeft op de ruimte van mijn stem. Het was ontroerend en vreugdevol.”

coming soon

Mediteren met Mantra’s

Het nieuwe mediteren met de kracht van je stem en oer-Hollandse mantra’s.

online

Magische stemmeditaties

Een bundeltje downloadbare meditaties waarin je ontdekt hoe je stem de poort is naar licht en geluk in je leven. 
Wanneer je de magische stem-meditaties doet, ervaar je:

Eva

“Wat heb ik genoten! De stem van Bert is zo doordringend mooi en ik kon me geweldig vinden in de teksten van Tineke. De liefde die jullie in alle letters en klanken doen voelen en ademen zijn magisch. Het laat alles gonzen en stralen. Echt complimenten!”

Brenda

“Weer in tranen met de klankmeditatie. Ik ben zo dankbaar dat dit programma op mijn pad is gekomen. Het werkt en dat wist ik eigenlijk al voor ik eraan begon. Het ontroert me diep.”

online programma

12 Heilige Nachten waarin je je authentieke zelf ontmoet

De bijzondere energie van de 12 Heilige Nachten biedt je een enorme kans om je dromen voor het nieuwe jaar helder te krijgen en te ontdekken hoe jij je authentieke zelf gaat leven. Dat ga je in dit programma doen met de kracht van jouw unieke stem. Je krijgt:

Emma

“Vandaag werd ik mij bewust van het feit dat ik hardop kan zeggen ‘gelukkig te zijn’. Door veel te zingen en mee te doen met de Heilige Nachten en dingen op te schrijven. Ik ben in staat het hardop te zeggen. Mooi om dit met jullie te delen.”

Sophie

“Wauw, die 12 heilige nachten, die mantras, het maakt bij mij veel los, dingen die vast zitten, na allerhande ellende die in 1 klap over mij heen kwam. Ik zat niet meer goed in mijn vel. Daar kom ik nu uit, los van. Ik merk dat de mantras mij daarbij intens helpen. Ze werken op een diep niveau en helpen om weer in contact te komen met mijzelf. Ik zing ze dagelijks, nu eens met onstuimige tranen, dan weer met intense vreugde. Dank je wel.”

online programma

12 Heilige Nachten ‘Op reis naar de mooiste versie van jezelf’

Magisch online programma voor de tijd tussen Kerst en Driekoningen waarin je afstemt op je verlangen voor het nieuwe jaar. Een 12-daagse reis waarmee jij je dromen waar kunt maken!

Yvonne

“Voor mij werkt deze compacte vorm van werken aan bewustzijn boven verwachting en ik kreeg er steeds meer vertrouwen en plezier in! Dat smaakt best naar meer…. Dank jullie wel voor het aanreiken van zoveel moois.”

Wieteke

“Tijdens het zingen op zaterdagochtend in de lockdowns vermoedde ik al dat er meer schuilging achter deze online zangpedagoog dan ogenschijnlijk het geval was. Ik ben zó trots op hoe je je mooiste leven vormgeeft Bert, je hart volgt en op die manier een inspiratie bent voor iedereen die in het Licht wil gaan staan.”