fbpx

Bezield Zingen

Bezield zingen is improviseren met je stem

Een fantastisch online programma waarin je je stem verbindt
met de energie van je chakra’s en vrijuit gaat zingen
en improviseren met je stem.

Vrijuit zingen maakt zielsgelukkig!

De eerste editie van ‘Bezield Zingen’ was een groot succes in de herfst van 2023. 

Vandaar dat je op deze pagina regelmatig het woord ‘herfst’ tegenkomt.

Met dit online programma kun je nu in elk seizoen van het jaar bezield zingen voor veel zielsgeluk!

🍁 Herfst is de tijd waarin je geniet van prachtige kleuren in de natuur, van alle vruchten die de bomen laten vallen en de rijke oogst die we binnenhalen.

Het is ook de tijd waarin de zonkracht minder wordt en we meer naar binnen gaan.

De ‘R’ is weer in de maand en dat associëren we vaak met dat je weerstand minder is.
Dit geeft veel mensen stress en zorgen.

Of je merkt doordat de dagen korter worden dat je er meer aan moet doen om opgewekt te blijven.

💊 Maar wat nu als je een VITAMINEPIL hebt, die je dagelijks meer energie, geluk, gezondheid en kracht geeft?

Dat de herfst een tijd is om juist heel veel PLEZIER te hebben, LEKKER te ZINGEN en weinig stress te ervaren.

In Bezield Zingen krijg je de supervitamine Z(ingen) om op een hele nieuwe manier heerlijk te zingen en in harmonie en balans te blijven met het herfstseizoen.

🎙️ Geen moeilijke zangtechnieken, wel bevrijdende adem en stemoefeningen en prachtige liederen waardoor je de vrijheid en het geluk van zingen gaat ervaren.

🌳 Zoals een boom zijn prachtige vruchten en bladeren in de mooiste kleuren laat vallen en aan de aarde geeft, biedt de herfst jou een enorme opportunity om met de magische kracht van je stem al jouw potentie los te laten en te genieten van de unieke kleuren die jij tot expressie brengt en de wereld in laat stromen.

 

Elke dag zingen is elke dag iets moois delen met de wereld.

Dat is waar elke ziel naar verlangt. Ook die van jou.

 

😁 Op een speelse manier, vol fun, ga jij ontdekken hoe je in 20 – 30 minuten per dag, jezelf continu meer energie, geluk en gezondheid geven.

🧠 Want het is bewezen dat als je 20 minuten per dag zingt dat je hersengolven en je zenuwstelsel in een ontspannen staat van zijn komen, waardoor je stresslevel naar beneden gaat en je in de modus van herstel komt.

❌ Virussen, bacteriën en ontstekingen hebben dan minder vat op je.

🎶 En daarnaast ga je heerlijk zingen en de vrijheid en het zielsgeluk van de kracht en unieke kleur van je stem beleven met 8 prachtige liederen die je op een heel nieuwe manier gaat beleven.

🎉 Onze vroege voorouders gebruikten deze Vitamine Z het hele jaar door. Ze zongen dagelijks met elkaar in het gezin, tijdens het werk en op feesten.
Wij zijn in onze cultuur losgeraakt van het leven met de natuur en in ons denken beland, waardoor we veel stressgevoeliger zijn geworden.

Jouw unieke stem

Het is mijn doel om ZINGEN weer als DAGELIJKSE BOOST in het leven van zoveel mogelijk mensen te brengen, want ZINGEN maakt je zoveel meer zoals JE ECHT BENT.

❤️ Vol vertrouwen, vol liefde, vol geluk en vol straling en kracht! Het ligt allemaal in je opgeslagen. Het enige wat je hoeft te doen is het met de kracht van je stem
in beweging te brengen.

😁 In Bezield Zingen krijg jij de tools om met fun elke dag heerlijk te zingen en dit voor altijd te kunnen toepassen
in je leven.

🫐 Met deze multivitamine ‘Z’ zorg je voor continu meer energie, meer geluk, gezondheid en heel veel plezier in je leven. En je gaat natuurlijk heerlijk zingen, waarvan sowieso al bekend is dat dit goed voor je is.

🍁 Zo breng je de kracht en kleur van de herfst tot expressie met jouw unieke stem.

Als iedereen 15-20 minuten per dag zingt gaat
de wereld er veel gezonder, vrediger, gelukkiger
en vrolijker uitzien. Ook jouw leven!
En jij gaat vol PASSIE, BEZIELD zingen.

Wat gaat Bezield Zingen voor je betekenen?

Met mijn vernieuwde aanpak ga jij zingen
echt ervaren als zielsgeluk!

Ben je beginnend zanger of professional? Het maakt niet uit.

Het bijzondere van deze benadering is dat iedereen
dit met succes kan toepassen op elk niveau!

Wat krijg je in Bezield Zingen?

Op een speelse manier heb jij met

Bezield Zingen
een zielsgelukkige herfst.

Nu van 114 euro voor slechts:

72 euro


Bert’s aanpak is al voor veel mensen een bewezen effectieve methode. 

Tijdens de pandemie heeft Bert met 10 duizenden mensen wereldwijd gezongen
en daarmee veel geluk en gezondheid verspreid in de levens van vele mensen.

Wat anderen zeggen over Bezield Zingen:

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier voor je.

Jazeker. Dit programma is voor iedereen geschikt om mee te doen. De liederen zijn toegankelijk en wat ik je leer is niet moeilijk en kan iedereen met of zonder ervaring. Het is leuk en leerzaam voor zowel beginner, amateur als professional. Het gaat je vrijheid, fun, gezondheid en nieuwe inzichten geven in de magie van zingen. Veel mensen hebben juist door met Bert te zingen hun eigen stem weer gevonden!

Ja zeker. Zingen kan je juist in zo’n situatie veel gelukkige momenten geven en daarnaast is zingen heel goed voor de gezondheid. (lees de verhalen van de mensen hierboven maar na)

Ja, je gaat enorm genieten van het zingen van de liederen. De liederen zijn niet moeilijk qua niveau en komen uit allerlei culturen, een heel gevarieerd repertoire. Het bijzondere van dit programma is dat je met behulp van deze liederen zo vrijuit leert zingen dat je er zielsgelukkig van wordt. En daarom is het voor iedereen geschikt om mee te doen.

Ja, iedereen kan meedoen en hier veel in ontdekken en vooral veel geluk door ervaren.

Je krijgt elke week 2 lessen van ongeveer 20-30 minuten. Je hebt levenslang toegang tot de lessen dus je kunt ze in je eigen tempo volgen. Je gaat tools ontwikkelen zodat je voor altijd weet hoe je het zielsgeluk van zingen vindt in 15- 20 minuten en dit is zo gaaf dat je dit dagelijks wilt gaan toepassen in je leven.

Je hebt levenslang toegang tot alle zangsessies + de opnames van de live sessies.

Nee, de accountgegevens en de online training zijn strikt persoonlijk en mag je niet delen met anderen. Als je met meerderen vanuit één huishouden de online training wilt volgen, stuur ons een mail en we maken een leuke deal met je. Je kunt natuurlijk wel anderen vertellen over het online programma.

Ja, het inloggen gaat heel eenvoudig, je hebt alleen een computer, tablet of mobiele telefoon nodig en internet. Daarna zet je de video aan en zingen maar. Het programma is heel logisch opgebouwd. We leggen alles stap voor stap uit. En mocht je er echt niet uitkomen dan helpen we je graag. Stuur dan een mail naar info@zingalsvanzelf.nl