fbpx

GRATIS CHALLENGE

Free Your Voice Challenge

Je stem is de sleutel naar je persoonlijke kracht.

Daarom wil jouw stem gehoord worden en kan iedereen zingen!
Dit is wat ik geloof en wat jij gaat ervaren in mijn 3-daagse Free Your Voice Challenge. 

Tijdens de Free Your Voice Challenge 
laat ik je ontdekken:

ik gun jou het geluk van jouw stem

De essentie van mijn werkwijze is dat ik eenvoudige, maar super krachtige tools aanreik waarmee je zelf thuis het goud van je stem kunt gaan ontdekken.

Iedereen kan dit!! Maar we gebruiken allemaal nog maar een fractie van onze stemkracht. Als je de ware kracht van je stem leert gebruiken, kan je een (compleet) ander leven gaan creëren dan je nu hebt. Dit is namelijk wat bij mij ook gebeurd is. Ik heb een compleet ander leven gecreëerd sinds ik mijn stem aan mijn lichaam kon verbinden.

Je komt bij het goud van je stem als je je stem verbindt aan je lichaam, je adem en je emoties en als je expressie durft te geven aan je zielsverlangen. Het is echt zo simpel!

Ervaar het zelf in mijn Free Your Voice Challenge!

 

doe mee !

Deze challenge is voor IEDEREEN die een STEM heeft;
van of je nog nooit hebt gezongen tot de zanger of spreker on stage.

Meld je aan en ontdek het goud van jouw stem!

3-daagse Free Your Voice challenge:

3 live mini-masterclasses op 21,22 & 23 mei van 20 – 20.30 uur

Dag 1: dinsdag 21 mei
Ontdek dat jouw stem veel meer en krachtiger is dan je denkt.

Dag 2: woensdag 22 mei
Ervaar hoe makkelijk het is om je stem in te zetten als medicijn
voor een gezond lichaam en een heldere geest. 

Dag 3: donderdag 23 mei
Beleef hoe je het goud van je stem unlockt
om jouw authentieke kracht in beweging te zetten.

 

Dit gun ik aan iedereen en daarom deel ik gratis in deze challenge het mooiste van 25 jaar ervaring als zangcoach, voicehealer en professioneel zanger.

Marja

“Na heel wat leraren versleten te hebben, vind ik in jouw lessen mijzelf weer terug. Bij Zing als vanZelf heb ik ervaren dat je naar je eigen lichaam moet leren luisteren en dat zingen uitademen is. Ik vind daarin mijn natuurtalent weer terug!”

Ineke

“De manier waarop Bert alles organiseert met zijn team, zijn creativiteit, de speelse manier, het is echt heel bijzonder. Dit heeft echt mijn hart gestolen, want het geeft me zoveel vreugde en bevestiging. Bevestiging dat ik mag zijn wie ik ben, dat het niet uitmaakt hoe je zingt, dat het zelfs niet perfect hoeft te zijn, maar dat je authentiek jezelf mag zijn.”

Meld je nu aan voor de gratis

Free Your Voice Challenge

3 live mini-masterclasses op 21,22 & 23 mei van 20 – 20.30 uur

(replay t/m zondag 26 mei beschikbaar)

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen tijdens deze challenge!

Aanmelden

Free Your Voice Challenge

LET OP: De bevestigingsmail die je na je aanmelding krijgt kan in je spambox terecht komen!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@zingalsvanzelf.nl.