fbpx

Heel-Licht

Beleef een kerstmaand vol JOY!

Met dit online programma leer ik je hoe je met jouw unieke stem geluk en licht in jezelf vindt. Zo word je heel licht en weet je als het (even) donker wordt hoe je het licht weer tevoorschijn kunt zingen!

Kerst, het feest van licht in donkere dagen.
Het feest van mooie muziek en prachtige kerstliederen.

Binnen steken we kaarsjes aan. Buiten hangen we lichtjes op.
We verlangen naar licht in deze dagen.

In de wereld om je heen voelt het niet altijd zo licht.

Er is onzekerheid, onrust en oorlog in de wereld en veel mensen ervaren eenzaamheid, verdeeldheid en angst. Misschien ben jij ook juist op zoek naar verbinding, licht en blijdschap.

En weet je wat nu zo mooi is?

Ik heb ontdekt dat elk mens een krachtig instrument heeft om het licht van binnen aan te wakkeren. En dat instrument is jouw unieke stem.

In de afgelopen jaren, juist in de donkere periodes, heb ik bij duizenden mensen gezien dat zingen licht en gelukkig maakt. Dit geluk gun ik ook jou!

Daarom heb ik het prachtige online programma ‘Heel-Licht’ gemaakt waarin ik je 4 weken lang meeneem naar het licht en geluk in jezelf. In de 4 weken voor Kerst leer ik je hoe je met jouw unieke stem dit geluk en licht in jezelf tevoorschijn zingt. Dan wordt het ‘Heel-Licht’ in jouw leven en verlicht jij ook het leven van de mensen om je heen.

Als je 'Heel-Licht' volgt,
ga je ontdekken hoe je:

Jouw unieke stem

Je wordt sterker, positiever en lichter als je dat deel van jezelf tot expressie kunt brengen waar je echt helemaal jezelf kunt zijn.

Zo word je heel licht en weet je als het (even) donker wordt hoe je het licht weer tevoorschijn kunt zingen!
Dit verandert je leven. Dit is de kracht van zingen!

Wat krijg je?

Vanaf maandag 27 november krijg je een maand lang, 6 dagen per week,
een lichtpuntje (in video) van maximaal 15 minuten:

1

Energieke start

Op maandag kun je een bruisende oefening doen voor je adem, lichaam en stem. Deze oefening is zo leuk dat je spontaan zin krijgt om het elke dag te doen. Het geeft je een lekker warm en energiek gevoel, verbindt je met jezelf en je mooie lichaam en laat je je stem op een nieuwe manier kennen.

2

Heerlijk kerstlied

Samen met pianovirtuoos Bert van den Brink ga ik je op dinsdag een prachtig kerstlied aanleren. Het zijn liederen uit verschillende culturen, talen en stijlen in nieuwe bewerkingen van Bert & Bert. Liederen die de rest van de week in je hoofd en hart blijven zingen. In deze kerstmaand krijg jij de beschikking over een heerlijk gevarieerd kerstrepertoire.

3

Magische meditatie

Elke woensdag een heerlijke meditatie die je bij je innerlijke bron van geluk en licht brengt. Door elke week het contact met je innerlijk te verdiepen, kom je in een fijne verbinding met je instrument, je stem. Je zingen wordt lichter en krijgt glans. Dit straal je uit naar de mensen om je heen. Deze meditaties kan je elke dag van de week herhalen ook nog lang nadat kerst geweest is ;-).

4

Verdiepende inspiratie

Op donderdag krijg je inspiratie en verdieping in het verhaal achter het lied en ga je aan de slag met je zangtechniek. Hierdoor leer je met gemak en de juiste vaardigheden zingen en ga je alles dieper in je systeem verankeren. Je ontdekt de kracht van je stem en je gaat zingen vanuit de puntjes van je tenen.

5

Bezielde improvisatie

Je kunt het lied zingen maar nu ga je dit vanuit volledige vrijheid zingen. Je gaat ontdekken hoe je op de muziek van het lied jouw eigen melodieën, teksten en klanken kunt laten ontstaan. En het leuke is: dit kan iedereen, hier is geen ervaring voor nodig. Hier ervaar je hoe zielsgelukkig je wordt van zingen!

6

Verlichtende verrassing

Het laatste lichtpunt is een verrassend lichtpunt in de week die in het teken staat van het aansteken van je licht en het lichter maken van je omgeving. Met jouw stem verlicht je niet alleen je eigen leven, maar ook de levens van de mensen om je heen. De wereld heeft jouw unieke stemgeluid nodig. En daarom heb ik aan het einde van de week nog een verrassende opdracht waarmee je een boost geeft aan je zelfvertrouwen en persoonlijke kracht. Dat maakt licht!

Al het materiaal blijft LEVENSLANG beschikbaar voor je!
Wat nog meer?

23 december:
De grande finale van 'Heel-Licht'

’s Avonds op 23 December, als het buiten donker is en binnen alles heel mooi en sfeervol verlicht is, kun jij meezingen in het grote online kerstkoor. Om 20 uur start het online kerstconcert van ‘Heel-Licht’.

Bert gaat samen met pianovirtuoos Bert van den Brink en de jonge zangeres Fenne Scholte, met haar bijzonder mooie zangstem, vanaf een unieke locatie een sfeervol online kerstconcert bij jou thuis brengen.

Zij zingen en spelen de mooiste kerstliederen, bekend en minder bekend, in allerlei talen en uit alle windstreken van de aarde. Natuurlijk kun je de liederen die je in de 4 weken ervoor hebt geleerd heerlijk meezingen, maar ze gaan je ook verrassen met prachtige solo’s en andere kerstliederen die je uit volle borst mee kan zingen.

Waarom je deze online training wil:

Ook als je denkt:

“Nee joh, je wilt mij niet horen zingen.”
“Ik kan helemaal niet zingen.”
Of, vroeger zeiden ze al tegen me:
“Zing jij maar niet mee.”

Heb het lef! Stap over die drempel en ontdek (opnieuw) de kracht van jouw stem. Ik help je graag zodat je leert houden van je stem, want daar ligt jouw geluk!

Je hele wezen wordt gevuld met geluk! Met een glimlach op je gezicht en soms een traan op je wangen.

Dit wordt echt een fantastische kerstmaand!

Beleef Heel-Licht de hele decembermaand thuis, in je eigen tijd, op je eigen manier en op de plek waar jij gelukkig wilt zijn! En vier op 23 december met ons het geluk van jouw zingen. Door samen te zingen met het grootste online kerstkoor van de wereld en topartiesten Fenne Scholte, Bert van den Brink en Bert van de Wetering.

Stel je eens voor wat dit voor jou en je omgeving gaat betekenen!

ALLEEN VANDAAG VAN €77 VOOR SLECHTS:

€43

Omdat ik Heel-Licht voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk wil maken heb ik de prijs laag gehouden. Eénmalig bied ik dit online programma aan, inclusief het online kerstconcert op 23 december

En nog een verrassing:

2 Masterclasses door Bert van den Brink & Bert van de Wetering

Naast de lichtpunten die je weken lang krijgt en het online kerstconcert op 23 december heb ik nog 2 mooie verassingen voor je:

1

In week 4 geef ik op maandag 18 december om 20:00 uur live een masterclass exclusief voor alle deelnemers van Heel-Licht. Want Samen kerstliederen Zingen, samen licht verspreiden geeft een hartverwarmende verbinding. Samen versterken we het licht in onze harten en het zielsgeluk tot in onze tenen.

2

En in week 3 krijg je nog een opname van een hele bijzondere masterclass die ik samen met Bert van den Brink heb gegeven. Deze masterclass kun je ideaal gebruiken als generale repetitie voor het online kerstconcert van 23 december en je gaat genieten van de geweldige muzikale talenten van Bert en Bert. Als deze talenten hun krachten bundelen krijgt jouw zingen vleugels. Zo kun je op 23 december uit volle borst meezingen.

De muzikale artiesten

Bas Bariton

Bert van de Wetering

Ik ben zanger en zangcoach en heb met mijn bedrijf Zing als vanZelf de afgelopen jaren wereldwijd online duizenden mensen bereikt met mijn livestreams, zanglessen en producties. Met mijn aanpak breng ik mensen van amateur tot professional in de kracht van hun zingen en dus van zichzelf. Ik zing ook heel graag zelf tijdens mijn events, bij Samen online Zingen en samen met muzikale vrienden bij andere projecten. Ik word enorm blij als ik mensen in de persoonlijke kracht van hun zingen kan zetten.

Naast mijn grote passie voor zingen houd ik enorm veel van mijn vrouw, onze 4 zonen, van reizen, zwemmen, lezen, in de natuur zijn en me laten inspireren door mensen die openminded denken en zichzelf, anderen en de wereld mooier willen maken vanuit hun passie.

Piano

Bert van den Brink

Piano spelen is een kunst op zich. En stel je voor dat je niet kunt zien. Bert van de Brink in 1958 geboren in Geldrop, is een begenadigd (jazz)pianist en blind geboren. Hij begon met pianospelen als 5 jarig jongetje. Jaren later, in 1982, studeerde hij cum laude af als klassiek musicus aan het Utrechtse Conservatorium bij Herman Ulhorn. Hoewel hij klassiek geschoold is, bleek zijn hart toch meer bij jazzmuziek te liggen. Deze speelstijl heeft Bert zichzelf aangeleerd. In 2007 won hij zelfs de VPRO/ Boy Edgar Prijs, een prijs voor jazz en geïmproviseerde muziek. Hij heeft het podium gedeeld met zowel nationale als internationale grootheden; Nat Adderley, Dee Dee Bridgewater, Cor Bakker en Louis van Dijk. En straks ook met ‘onze’ Bert.

Het is echt fantastisch dat Bert net als bij de Zomerspecial en Allerzielen ook dit live zangevent met ons mee wil vieren en we verheugen ons op zijn komst en geweldige pianospel.

Zang

Fenne Scholte

Fenne Scholte (22 jaar) heeft erg veel podiumervaring. Zij heeft onder andere gespeeld op het ESNS Groningen, Fringe Festival Amsterdam, Grachtenfestival Amsterdam, Tivoli Vredenburg en aflevering geschoten met NTR voor het programma “New Generations” op NPO2 Extra. Met DEUXMILLE heeft ze Kunstbende 2018 Utrecht gewonnen en bij Battle of the Bands is zij tweede geworden in de Muziekgieterij, Maastricht. Daarnaast heeft ze met Bert v.d. Brink (duo), Prashant Samlal (oud winnaar CTA), Alex van der Spek (duo), FENNE (eigen project) gespeeld

Weten wat anderen zeggen over Heel-Licht:

Ben je klaar om te verlichten?

Het is mijn droom dat Heel-Licht mensen wereldwijd met Kerst mag verbinden. Dat harten open gaan en de wereld door al deze zingende mensen licht en gelukkig is.
JOY TO THE WORLD!