fbpx
Meesterlijke Masterclass

Zing met Hart en Ziel

Verbind stem, adem & lichaam!

Unieke online masterclass waarin Margreet Honig haar expertise als zangcoach doorgeeft aan een nieuwe generatie.

🎶 Opname Meesterlijke Masterclass: Zing met Hart en Ziel 🎶

Verrijk je zangpassie met de ultieme online ervaring! 🎤🌟

 

Ontdek de rijke wereld van de stem met de opname van deze unieke masterclass “Zing met Hart en Ziel.” Hier bundelen we de krachten van ervaring en vernieuwing, waarbij de wereldwijd geprezen en bekende zangcoach Margreet Honig, haar kennis en inzichten deelt met Bert van de Wetering, die in deze masterclass de zangers Eske Tibben en Twan van der Wolde coacht.

Samen begeven ze zich op een reis van groei en ontwikkeling in het lesgeven, terwijl ze een nieuwe dimensie toevoegen aan vocale kunst. Kortom: ontzettend leerzaam en boordevol inspiratie.

💡 Waarom wil je deze masterclass zien? 💡

🎶 Voor Zangers (Amateur of Pro):

Laat je betoveren door de magie van Margreet Honig’s wijsheid. Ontdek een nieuwe passie en kracht en inspireer hiermee je eigen zangkunst. Ontdek hoe je een stem volledig vrij en vol overgave kunt laten stromen, terwijl je wordt geïnspireerd door de schitterende stemmen van Eske, Twan en begeleidt aan de piano door Daan Boertien.

🎤 Voor Zangcoaches:

Margreet Honig, met ruim 40 jaar ervaring, coacht Bert van de Wetering in de kunst van het lesgeven. Ontdek de diepgaande vaardigheden die essentieel zijn voor het begeleiden van vocaal talent. Verwerf kostbare inzichten en expertise die je transformeren tot een betere en zelfverzekerde zangcoach.


🌟 Beleef Margreet Honig’s Unieke Wijsheid:

Deze masterclass omarmt de grensverleggende samenwerking tussen twee mensen die een enorme passie voor het zingen delen. Margreet’s ongeëvenaarde kennis en ervaring wordt gedeeld met een nieuwe generatie zangcoaches, terwijl Bert van de Wetering wordt geïnspireerd om nog dieper te gaan in de kunst van het lesgeven.

🎙️  EXTRA: Een Q&A:

Naast de meesterlijke sessie hebben we nog een Q&A toegevoegd waarin Margreet Honig vragen beantwoordt. Hiermee kun jij je kennis verrijken over de magie van de stem. 

💰 Investering in je Groei:

Slechts 15 euro om deel te nemen aan deze waardevolle reis. En je hebt levenslang toegang tot de opname van deze masterclass + Q&A!

🌐 Waar dan ook, Altijd bij Jou:

Deze virtuele belevenis is toegankelijk via internet op je computer, laptop, tablet of telefoon. Leer en geniet waar jij je het meest op je gemak voelt.

Dompel jezelf onder in de wereld van vocale kunst, begeleiding en ontdekking. 

Meld je aan voor “Zing met Hart en Ziel” en maak deel uit van een onvergetelijk muzikaal hoofdstuk. 🎶🌟

De muzikale artiesten

zangcoach

Bert van de Wetering

Ik ben Bert van de Wetering. Mijn zangcarrière begon toevallig tijdens mijn opleiding Docent Muziek, waar zang een verplicht vak was. Na mijn studie koos ik voor klassiek zang als hoofdvak. Sindsdien sta ik al ruim 15 jaar met plezier op het podium.

Een zomercursus bij Margreet Honig veranderde mijn kijk op zingen volledig en ik ben dankbaar dat ik nu door haar gecoacht word. Zingen heeft mij niet alleen in mijn zang, maar in mijn hele leven opgeknapt. Mijn creativiteit is gestimuleerd en ik geniet meer van het leven.

Inmiddels heb ik 20 jaar pedagogische ervaring en heb ik diverse koren gedirigeerd. Mijn ervaringen heb ik gebundeld in het trainingsprogramma ‘Zing als vanZelf’, waarin ik mensen help vertrouwen, eigenheid en plezier te vinden in het zingen.

Met mijn aanpak breng ik mensen van amateur tot professional in de kracht van hun zingen en dus van zichzelf. Ik zing heel graag zelf en wordt enorm blij als ik anderen door te gaan zingen in hun persoonlijke kracht kan zetten.

Zangcoach

Margreet Honig

Heel veel heb ik in mijn zingen en lesgeven te danken aan mijn eigen zangcoach Margreet Honig. Zij is meer dan zangcoach alleen, zij coacht niet alleen de zanger, maar ook de mens achter de zanger. Margreet ontmoeten verandert je totale leven in positieve zin!

Al 40 jaar vinden beroemde zangers van over de hele wereld hun weg naar Margreet Honig. Door haar positieve energie en persoonlijke benadering weet zij uit eenieder het beste te halen.

Sinds 40 jaar wijdt Margreet Honig zich helemaal aan het opleiden van zangers. Zij was lange tijd hoofdvakdocente aan het Rotterdams Conservatorium en het Conservatorium van Amsterdam.

Margreet Honig wordt over de gehele wereld veelvuldig uitgenodigd voor het geven van masterclasses en interpretatiecursussen. Op dit moment steekt Margreet veel tijd en energie in het overdragen van haar inzichten op een volgende generatie zangpedagogen.

Margreet heeft mij geleerd om in mijn zingen en dus ook in mijn hele leven in mijn eigen kracht te gaan staan. Door haar kan ik de volle kracht van mijn stem tot klinken brengen. En door met Margreet te werken heb ik ontdekt wat het is om echt plezier te hebben in het zingen!

Margeet Honig
piano

Daan Boertien

Daan Boertien, Nederlandse concertpianist gespecialiseerd in liedbegeleiding, trad recentelijk op met Benjamin Appl, Roderick Williams en Thomas Oliemans. Zijn debuut-cd met bariton Michael Wilmering werd lovend ontvangen. Sinds 2020 is hij Associate Artist verbonden aan de Dutch National Opera Studio.

Boertien won diverse prijzen, waaronder de Berenbergprijs in 2020 en de DAAD-prijs in 2019. Op 10-jarige leeftijd werd hij aangenomen bij de Young Musician’s Academy van het Conservatorium van Tilburg. Hij studeerde vervolgens bij David Kuyken in Amsterdam en Burkhard Kehring in Hamburg, met beurzen van het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Oscar und Vera Ritter-Stiftung Hamburg.

Hij ontving muzikale impulsen van György Kurtág en Alfred Brendel. Boertien trad op bij diverse festivals en locaties, waaronder het Internationaal Liedfestival Zeist en in concertzalen als het Concertgebouw en de Elbphilharmonie. Hij is regelmatig te horen op NPO Radio 4 en te zien op televisie, bijvoorbeeld bij Podium Witteman.

Alt/mezzosopraan

Eske Tibben

Eske groeide op in een muzikale familie. Zij zong en speelde piano vanaf haar vroege jeugd.

Klassieke zang studeerde ze aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen met hoofdvakdocenten Hanneke de Wit, Marion van den Akker en Marcel Boone. Deze studie sloot zij in juni 2015 glansrijk af.

De laatste jaren heeft Eske zich ontwikkeld tot een veelgevraagd soliste, geliefd om haar bijzondere, warme timbre (o.a. Passionen, Weihnachtsoratorium en cantates van J.S. Bach, Messiah van G.F. Händel, Elias en Paulus van F. Mendelssohn). Bij producties van de Nederlandse Reisopera was ze lid van het operakoor (onder meer Orphée et Eurydice onder regie van Floris Visser, Opera van het Jaar 2015).


Masterclasses volgde Eske onder meer bij Margreet Honig, Johannette Zomer, Amand Hekkers, Claron McFadden, Valerie Guillorit, Paul Triepels, Nico van der Meel en Jard van Nes.
tenor

Twan van der Wolde

Twan begon met zingen bij het Roder Jongenskoor en studeert nu Klassieke Zang aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen bij zangdocenten Hanneke de Wit en Paul Triepels.

Hij volgde masterclasses bij Margreet Honig, Rosemary Joshua, Paul McNamara, Maarten Koningsberger, Marcel Reijans, Nico van der Meel, Marcel Beekman en Emma Kirkby. Hij maakt deel uit van professionele koren zoals Cappella Amsterdam, het Nederlands Kamerkoor en Consensus Vocalis.

Als tenorsolist nam hij deel aan een productie van Die Zauberflöte door de Nationale Opera Academie met het Residentie Orkest o.l.v. Patrick Lange. Hij heeft samengewerkt met dirigenten zoals Peter Dijkstra (Luthers Bach Ensemble), Louis Buskens, Nico van der Meel, Andreas Küppers (Ribattuta Musica) en Geert-Jan van Beijeren Bergen en Henegouwen.

Verder heeft hij werken uitgevoerd zoals Mozarts Requiem, Missen van Haydn en Mozart, de Saint Nicolas Cantate van Britten, oratoria zoals The Crucifixion van Stainer, het Oratorio de Noël van Saint-Saëns, de Messiah en Saul van Händel, de Matthaüs Passion, de Johannes Passion en vele Cantates van Bach.