fbpx

Oneindige Stemkracht

Veel mensen en zangers kennen de kracht, de vrijheid en de unieke klank van
hun eigen stem niet! Ze zijn huiverig om deze te ontdekken en volledig toe te laten.

Vaak werk ik met zangers die enorm hun best doen om hun allermooiste klank te maken. Maar meestal:

 

Hun stem is dus helemaal niet vrij en het is ook niet hun mooiste en meest unieke geluid wat ze laten klinken. Als ze tijdens een coaching in hun vrije stemgeluid komen, krijg ik eigenlijk altijd de vraag: ‘maar is dit niet lelijk dan?’ ‘Is dit echt mijn stem?’ ‘Maar is dit niet de klank zoals er twaalf in een dozijn zijn?’

Nee, dit is jouw vrije en unieke klank en die wil gehoord worden!

Door de juiste oefeningen krijgen zangers het vertrouwen in hun meest vrije en unieke stemgeluid en dat veranderd alles in hun zingen

Dit geeft de zangers zo’n enorm krachtige, positieve en gezonde energie waardoor ze niet alleen veel beter zingen maar ook een veel gelukkiger mens zijn geworden! Ze kunnen nu echt vanuit hun hele lichaam en gevoel zingen en maken daarmee niet alleen zichzelf heel gelukkig, maar ook mensen in hun omgeving

van 247 euro voor slechts 67 euro

In de 3 masterclasses ga ik je mijn geheim laten zien! Ik leer jou hoe ik zangers coach en hoe zij vanuit
de kracht van hun unieke stemgeluid heerlijk
vrij kunnen zingen!

Als je deze online training oneindige stemkracht met daarin 3 masterclasses volgt:

Dit gaat je leven veranderen, want een vrij
zingend mens is gelukkig, heeft veel
krachtige energie en houdt van het leven!

Wat krijg je?

Daarnaast krijg je nog 2 hele bijzondere bonussen: 

van 247 euro voor slechts 67 euro

De muzikale artiesten

wereldwijde succesvolle zangcoach

Margreet Honing

Veel van mijn zingen en lesgeven dank ik aan mijn zangcoach Margreet Honig. Ze coacht niet alleen de zanger, maar ook de mens erachter, en ontmoeting met haar verandert je leven positief.

Al 40 jaar trekken beroemde zangers wereldwijd naar Margreet Honig. Met haar positieve energie en persoonlijke benadering haalt ze het beste uit iedereen. Ze was hoofdvakdocente aan het Rotterdams Conservatorium en het Conservatorium van Amsterdam en wijdt zich volledig aan het opleiden van zangers.

Margreet wordt wereldwijd gevraagd voor masterclasses en interpretatiecursussen. Momenteel richt ze zich op het overdragen van haar inzichten aan een nieuwe generatie zangpedagogen.

Margreet leerde me om in mijn eigen kracht te staan en mijn stem volledig te benutten, wat mijn plezier in zingen enorm vergroot heeft.

Hoe zou het zijn als je ziet hoe ik door haar gecoacht word en haar geheimen over de kracht van de stem ontdekt? Een geweldige bonus!

Margeet Honig
BERTT
Bas Bariton

Bert van de Wetering

Bert is zanger en zangcoach en heeft met zijn bedrijf Zing als vanZelf de afgelopen jaren wereldwijd online duizenden mensen bereikt met zijn livestreams, zanglessen en producties.

Met zijn aanpak brengt hij mensen van amateur tot professional in de kracht van hun zingen en dus van zichzelf. Bert zingt heel graag zelf en wordt enorm blij als hij anderen door te gaan zingen in hun persoonlijke kracht kan zetten.

Naast zijn grote passie voor zingen houdt hij enorm veel van zijn vrouw en kinderen, van reizen, zwemmen, lezen, in de natuur zijn en zich laten inspireren door mensen die openminded denken en zichzelf, anderen en de wereld mooier willen maken vanuit hun passie.